2777
2789
عنوان

دختر دارا

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 60 پست
من کهههه خیییییلی حسودی میکنم. دخترم الان نزدیک یه سالشه باباش از سرکار میاد اول کلی بغلش میکنه ماچ ...

وایییی منم حسودی میکنم از الان خدا کنه دخترم منو  بیشتر دوس داشته باشه😂

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من که میگم دختر یا پسر جای همسرو نمیگیره هرکدوم جای خود هوو و فلان و قبول ندارم. و اینکه دنیا بیاد ش ...

خدا کنه اینجور که تومیگی باشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگیم دو قسمته قبل از به دنیا اومدن دخترم بعداز دنیا اومدن دخترم  تازه فهمیدم قسمت اول چقدر پ ...

یعنی  با شوهرت بهتر شدی ؟؟؟ از توجه به دخترت حسودی نمیکنی 

اي واي خواهر منم بچه دومش دختره ، قبل از این که به دنیا بیاد شوهر خواهرم دقیقا همین و بهش میگفت 😅

الان چه طورن با هم زن و شوهر؟؟

یعنی  با شوهرت بهتر شدی ؟؟؟ از توجه به دخترت حسودی نمیکنی

ربطی به شوهرم نداره حسم به دخترمو میگم

کوچیکتر بود چرا حسودیم میشد ولی الان نه میگم کاش همه محبتا فقط مال دختر من باشه

آنه...تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت.‌..
من دوتا دختر دارم،شوهرم پسردوست داشت تو هردوتا سونو باهام اومد که بشنوه دکتر بگه پسره و ذوق کنه،،اما ...

بهش بگو من تو تعیین جنسیت بچه نقشی ندارم

راست میگه ازین کارا میکنن امادگیشو داشته باش شوهر دخترم بعضی وقتا بدون من میرن بیرون و برا خونه خورا ...

بعدش تو ناراحت نمیشی 

منو همسرم ی راست از سونو رفتیم براش ی پیراهن خوشمل خریدیم،همسرم میگه بخدا هر کی دختر نداره اصلا بچه ...

ما هم بعد سونو ان تی  چون تو مسیر بود براش خریدیم  چون کرونا هس دیگه بیرون نمیایم

من که میگفتم برین باهم یه بارم دوماه پیش که برف اومده بود پدرو دختر باهم رفتند بیرون برف بازی براش خ ...

حسودی  نمیکنی؟؟

ربطی به شوهرم نداره حسم به دخترمو میگم کوچیکتر بود چرا حسودیم میشد ولی الان نه میگم کاش همه محبتا ف ...

من همیشه همه محبت شوهرم مال خودم بود میترسم الان دیگه به من محبت نکنه

ما هم بعد سونو ان تی  چون تو مسیر بود براش خریدیم  چون کرونا هس دیگه بیرون نمیایم

ن دختر من الان ۱۳ ماهشه ،اونموقع از این خبرا نبود،یادش بخیر😔انشاالله زودتر کرونا شرشو از سر همه مردم دنیا بکنه

من همیشه همه محبت شوهرم مال خودم بود میترسم الان دیگه به من محبت نکنه

میدونی یه چیزی هست اونم اینه که آدم بامحبت و مهربون که زیاد مهربونی و توجه میکنه مدلش همینطوره و فرقی نمیکنه بچه که بیاد اونم خیلی دوست خواهد داشت و توروهم همونطور دوست داره مثل قبل یاحتی بیشتر چون نمیتونه کم دوست داشته باشه

حسودی  نمیکنی؟؟

نه بابا تازه کیفم میکنم وقتی اونا میرن بیرون من استراحت میکنم ادم گاهی وقتاهم دوست داره تنها باشه

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨