2777
2789
عنوان

دختر دارا

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 60 پست

من تازه کیف میکنم وقتی شوهرم باهاش هست یه بار رفته بودند بازار براش لباس خریده بود من کلی ذوق کردم الان چهار سالشه

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونی چه حس ناب عشق به فرزند. معنی واقعی عشق . خالص. برا اولین گریه اش بشنوی....    

اخه من تو سونو میدیمش دلم  براش میرفت

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها کلأ دوست داشتنی هستند اما دختر یه چیز دیگست بزار بیاد عاشقش میشی 

شوهرم میگه میشه هوو تو هر چی بخوای اول  اون میگه میخوام  😂

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اخه من تو سونو میدیمش دلم  براش میرفت

تا نیاد متوجه نمیشی. ی روز به حرف من میرسی  

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من تازه کیف میکنم وقتی شوهرم باهاش هست یه بار رفته بودند بازار براش لباس خریده بود من کلی ذوق کردم ا ...

میگه  ما دوتا میریم  بیرون بستنی میخوریم تو رو نمیبریم به شوخی میگه دلم میگیره

من پسر دوست داشتم شوهرم دختر،سونو رفتم کفت دختره،اولش حالم گرفته شد اما زود خوب شدمو الانم 18 ماهشه،واقعا دختر عشقه،مبارکت باشه،الانم کل کل دارم با شوهرم،گاهی ام ناراحت میشم ازینکه بیشتر توجهش ب دخترمونه اما ته دلم خوشحاله،چون دختر جفتمونه😍😍😍

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
تا نیاد متوجه نمیشی. ی روز به حرف من میرسی    

اره بیاد به نظرم حس حسادتم میره

من خودم خیلي خیلي زیاد دختر دوستم به اندازه اي که وقتي فهمیدم دختره شام دادم 😂 شوهرم ك آخ آخ آخ دیوونه دختره موقعي که فهمید باردارم دختره گریش گرفت 😅 گریه می کرد من میخندیدم میگفتم دیوونه چرا گریه میکني خودشم خندش گرفت 😅 در حال حاظرم ني نیم " 5 " ماهشه و عاشقه باباشه و هر موقع میبینتش میخنده اونم خودش و میکشه واسش 😅

من دوتا دختر دارم

صدتا هم داشته باشم سیر نمیشم

اصلا قابل توصیف نیست حس داشتن دختر

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
من پسر دوست داشتم شوهرم دختر،سونو رفتم کفت دختره،اولش حالم گرفته شد اما زود خوب شدمو الانم 18 ماهشه، ...

شوهر منم میگف پسر اما بعدسونو گف دختره میگه بهتر ابادیه خونه ام میشه شوهرش هم نمیدم

میگه  ما دوتا میریم  بیرون بستنی میخوریم تو رو نمیبریم به شوخی میگه دلم میگیره

من که میگفتم برین باهم یه بارم دوماه پیش که برف اومده بود پدرو دختر باهم رفتند بیرون برف بازی براش خوراکی هم گرفته بود تازه عکس هم باهم گرفته بودند میفرستاد برای من 😊😁

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨