2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

178 بازدید | 28 پست

خانومایی که جنسیت بچه هاتون مشخص شده چه دختر چه پسر میشه بگین چه علائم و ویژگی هایی داشتین  ؟

و اونهایی که حس ششم قوی دارن به نظرتون جنسیت بچم چیه ؟ من عاشق غذا های ترش و شورم و حالت تهوع جزئی هم داشتم       

حقا که غمت از تو وفا دار تر است   

من تو تاپبك تعين جنسيتم كامل توضيح دادم علائمم رو عزيزم بزا كپي كنم برات

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قربونت🤩

اصلا ويار نداشتم

تهوع نداشتم

شيرين دوس ندارم

تمايل به شوري و ترشي 

تنبل نشدم

افزايش وزن تا اين هفته زياد نداشتم 

پوستم روشنتر شده

دستام خشكتر شدن

موهاي سرم رشدش بيشتر شده

بتام فرداي موعد ٤١ بود 

جفتم قدامي و ضربان قلب از اول بالاي ١٥٠

دماي بدنم هميشه داغ داغ

پاهام اكثرا سرد بود

همه نوع غذايي ميخوردم و اصلا از چيزي بدم نميومد

كلا لك بيني و اذيت نداشتم عين يه ادم معمولي

تست نخ و سوزن برام پسر بود و حرف v هم تو چشم راستم بقيه تستا رو انجام ندادم

اما اينجا بر اساس تقويم چيني و عكس سونو و نقطه ناب و جمجمه تو سونو دوازده هفته و اكثر پيش بيني هاي مختلف گفتن ني ني دختره  ولي انومالي گفت پسره

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

من تقریبا بر عکس شما بودم و پسر شد اصلا اینا علمی نیست

درسته علائم تو همه ميتونه متفاوت باشه ايشون علائم پوسيدن منم گفتن

هممون تو اوايل بارداري كنجكاويم كه بدونيم جنسيت رو خب ايشون دوس داره حدس بزنه چيزي نميشه كه با گفتن اينا

اصلا ويار نداشتم تهوع نداشتم شيرين دوس ندارم تمايل به شوري و ترشي  تنبل نشدم افزايش وزن تا ...

من نصف علائم مثل شماست نصفش بر عکس شما😅 

حقا که غمت از تو وفا دار تر است   
من نصف علائم مثل شماست نصفش بر عکس شما😅 

خخخخخخخ ايشالا هرچي دوست داري همون بشه عزيزم

هفته چندي!؟رفني ان تي؟