2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 28 پست
اگه کسی دوست داره زود جنسیت بچرو دقیق بدونه به جای آزمایش خون غربالگری اول و دوم و سونو ان تی فقط آز ...

نشنیدم تا حالا ، چه آزمایشی هست ؟ هزینش چقدره؟ یعنی دیگه بثلازم نیست سونو بدی؟

حقا که غمت از تو وفا دار تر است   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز نوبتمه ولی به خاطر کرونا نمیتونم برم 😕

عزيزم برو سونوي مهمي هست هم سونو و هم ازمايشش 

منم هفته قبل انومالي وفتم

ماسك بزن دستكش بنداز اصلا هم دستتو جايي نزن 

جنسيتم احتمالا بهت بگه مال من رو گفت

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

نمیدونم واقعا خیلی دو دل شدم 

برو خدايي نكرده اگر مشكلي بودًمتوجه بشي 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

نشنیدم تا حالا ، چه آزمایشی هست ؟ هزینش چقدره؟ یعنی دیگه بثلازم نیست سونو بدی؟

منم نمیدونستم دکترا آزمایش غربالگری اول مینویسن و سونو بعد اگر جوابش مشکوک باشه سل فری میگن

ولی اگه همون اول به جای دوتا آزمایش غربال گری و سونو آزمایش سل فری بدید کامل همه چی یکجا با همه

قیمتش حدود ۲میلیون میشه

برو خدايي نكرده اگر مشكلي بودًمتوجه بشي 

ایشالله که نیست ، من فقط نگران اینم زمان زایمان دکترم بچه پروندت کامل نیست من عملت نمیکنم  

حقا که غمت از تو وفا دار تر است   
آمینوسنتز رو که نمیگی؟

نه این فقط یک آزمایش خون ساده هست مثل بقیه آزمایشا هیچ خطری برای جنین نداره و از آزمایش های غربالگری و سونو انتی دقیق تره فقط چون قیمتش بالاست دکتر هااگر مورد مشکوکی بود این سونو رو میدن

ولب خب من دیدم خوردو خورد خرج سونو و آزمایش های غربالگری کردم کاش همون اول این آزمایشو میدادم

فقط کسی که آزمایش سلفری داده سونو آنومالی هفته ۱۷ بره کافیه

ایشالله که نیست ، من فقط نگران اینم زمان زایمان دکترم بچه پروندت کامل نیست من عملت نمیکنم   ...

عزيزم غربالگريا حز واحبات بارداريه بايد بري 

قربونت🤩

من عاشق شوری وترشی شکمم تیز بچه سمت راست علامت yچشم راست خوشگل شدم بدون جوش ولک سردردمیشم هرکی میدید میگفت پسر ان تی گفت پسر دکترمم طبق ضربان گفت پسرضربانش۱۳۳ هست مثل ماهی لیز میخوره دخمله😊😊😊😊😊