2777
2789
عنوان

عمل بینی+ترس

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 80 پست
عالی شده😍😍

فدات شم مرسی❤❤

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم بینیمو طبیعی عمل کردم خیلی راضیم از عمل  تو فک و فامیل و در و همسایه هرکیو دیدم رفته ع ...

اره اگه واقعا دکتر خوب باشه و بتونه طبیعی دربیاره خوبه.

واای من یکی از دوستام دماغش عملی بود

با شوهرشم رابطه خوبی داشتا ولی همیشه بینشون دعوا مشت و لگد بود

شوهرش ۲بار با مشت زد تو دماغش اینم مجبور شد هربار بره دوباره عمل کنه چون رفته بود تو😂😂

الان دیگه هیچی ازش نمونده جز یه سوراخ خیلی کوچیک وو یه سوراخ نسبتا بزرگ🤣

اره اگه واقعا دکتر خوب باشه و بتونه طبیعی دربیاره خوبه. واای من یکی از دوستام دماغش عملی بود با شو ...

ععع بیچاره😂منم شوهرم هرسری تو خواب دماغمو مورد عنایت قرار داده یا دستش خورده یا کلش خورده حالا خودشم انقد حساسه ک نگو بهم میگه اول مراقب دماغت باش بعد خودت😂 تموم ضربه های زندگیمم از خودش خوردم حالا خداروشکر گوش شیطون کر این همه ضربه خورده تو دماغم هیچی نشده

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
قبل عمل گوشتی بود یا استخونی؟؟

نه استخونی بود داغووونا😂😂

از شرش خلاص شدم

عمل کن نترس

منم میترسیدم 

ولی واقعا بعدش تغییر میکنی

آقایون ریپلای و لایک ⛔                                   شهری اگر به قصد من جمع شوند و متفق ، با همه تیر برکشم وز تو سپر بیفکنم  ... 😍                                  
نه استخونی بود داغووونا😂😂 از شرش خلاص شدم

الهی شکر راضی هستی

منکه الان نوزاد دارم ولی دوست دارم در آینده نزدیک عمل کنم😃 هرچند همه بهم میگن دماغت خوبه ولی خودم دوسش ندارم

💛گروه زرد💛وزن فعلی ۹۰😌😌وزن هدف۷۰😃😃میتونممممممم💛💛💛💛
من بینیم گوشتیه خیلی دوست دارم عمل کنم اما خانواده مخالفت😞

گوشتی رو میگن معمولا برمیگرده پیش این دکتری ک من عمل کردم گوشتیارو با تضمین خود مراجعه کننده عمل میکرد چون بهشون میگفت من عمل میکنم اگر تغییری نکرد یا برگشت نیای بگی عملت بد بوده پولمو پس بده

ععع بیچاره😂منم شوهرم هرسری تو خواب دماغمو مورد عنایت قرار داده یا دستش خورده یا کلش خورده حالا خودش ...

حالا شوهرت تو خواب زده نواسش نبوده

ولی این شوهرش موقع دعوا فقط دماغو هدف میگیره🤣

الهی شکر راضی هستی منکه الان نوزاد دارم ولی دوست دارم در آینده نزدیک عمل کنم😃 هرچند همه بهم میگن د ...

معمولا دماغ گوشتیا خیلی خوشگلن ک😍😍

حالا شوهرت تو خواب زده نواسش نبوده ولی این شوهرش موقع دعوا فقط دماغو هدف میگیره🤣

عجب نامردی😂