بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
شاید ماله شهرستانهایین که خیلی اینجور چیزا رواج نداره
نخیر شهری خانوم....محض اطلاعت بیشتر عملای زیبایی مال تهرانه...شهرستان باز به مراتب کمتره...عمل بینی هم جدا از همه چیز کاملا سلیقه ایه ربطی به محل زندگی نداره شهرییی😏😏😏
اوکی اما شما با لحن تمسخر گفتی من تو جملم کسیو مسخره نکردم گفتم تو تهران نود درصد لب ...
😐😐حرفی برام نموند واقعا...یه نگاه به پیاما بندازی متوجه میشی...ادم آدمه چه تو کوه باشه چه دشت چه شهر و شهرستان...من که حالم به هم میخوره از این شهری و شهرستانی گفتنا