2777
2789
عنوان

عمل بینی+ترس

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 80 پست
معمولا دماغ گوشتیا خیلی خوشگلن ک😍😍

ی بار دیگ عکس بینیتو میزاری😁

آقایون ریپلای و لایک ⛔                                   شهری اگر به قصد من جمع شوند و متفق ، با همه تیر برکشم وز تو سپر بیفکنم  ... 😍                                  
گوشتی رو میگن معمولا برمیگرده پیش این دکتری ک من عمل کردم گوشتیارو با تضمین خود مراجعه کننده عمل میک ...

وای اینم از شانس ما😰😄

💛گروه زرد💛وزن فعلی ۹۰😌😌وزن هدف۷۰😃😃میتونممممممم💛💛💛💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا ازین خبرا نی😑

من چندتا از دوستام دماغشون گوشتیه خیلی خوشگله 

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
وای اینم از شانس ما😰😄

😂😂❤

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
بله عزیزم قبلشم گذاشتم😂

قشنگ شده 😉

آقایون ریپلای و لایک ⛔                                   شهری اگر به قصد من جمع شوند و متفق ، با همه تیر برکشم وز تو سپر بیفکنم  ... 😍                                  
قشنگ شده 😉

فدات شم مرسی😘❤

شاید ماله شهرستانهایین که خیلی اینجور چیزا رواج نداره

نخیر شهری خانوم....محض اطلاعت بیشتر عملای زیبایی مال تهرانه...شهرستان باز به مراتب کمتره...عمل بینی هم جدا از همه چیز کاملا سلیقه ایه ربطی به محل زندگی نداره شهرییی😏😏😏

💖💖💖💖💖💖
نخیر شهری خانوم....محض اطلاعت بیشتر عملای زیبایی مال تهرانه...شهرستان باز به مراتب کمتره...عمل بینی ...

بله منظورم همین بود که شهرستانا عمل زیبایی کمتره شما چرا حرفه منو به خودم میزنی

داری میگی مال شهرستانی حتما منم گفته بودم اطراف ماهم زیاد عمل میکنن😐😐😐

اوکی  اما شما با لحن تمسخر گفتی من تو جملم کسیو مسخره نکردم گفتم تو تهران نود درصد لبو دماغا عملیه شهرستانا کمتر همین

اوکی  اما شما با لحن تمسخر گفتی من تو جملم کسیو مسخره نکردم گفتم تو تهران نود درصد لب ...

😐😐حرفی برام نموند واقعا...یه نگاه به پیاما بندازی متوجه میشی...ادم آدمه چه تو کوه باشه چه دشت چه شهر و شهرستان...من که حالم به هم میخوره از این شهری و شهرستانی گفتنا

💖💖💖💖💖💖