2777
2789
عنوان

عمل بینی+ترس

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 80 پست
اصلا دماغتو عمل نکن چون خیلی ریسکه نمیدونی اصن بهت میاد یا  درسته قبلش دکتره میکشه بهت میگه ...

وااا😐چه چیزایی دور شماستااا...یک نفرم ندیدم که اینجوری شده باشه تازه خیلیام میگفتن اصلا درد نداشتن...یکی از معمول ترین عملاس الانم که دیگه خیلی خیلی متقاضی داره

💖💖💖💖💖💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا اینجوری میترسونید بدبختو  ماله کدوم شهرید که اینطوری از عمله بینی حرف میزنید من تهرانم همه اطرافیانم دماغ عملین حتی نود درصد کسایی که تو خیابون میبینم خودمم بعده عید وقت دارم جاریمم ماهه پیش عمل کرده الان همشون مردن?مشکل دارن؟ یا زشت تر شدن?تازه بچه جاریم شش ماهشه  عمله بینی بین این همه جراحیه زیباییه رو مد افتاده دیگه خیلی پیش پا افتادست 🙄🙄🙄😕😕😕☹️😑

وااا😐چه چیزایی دور شماستااا...یک نفرم ندیدم که اینجوری شده باشه تازه خیلیام میگفتن اصلا درد نداشتن. ...

تعجبی نداره که مردم ما فقط دنبال چیزین که متقاضی زیاد داره

ولی آدم باید عقلم داشته باشه

انقد دماغ عملی دورم ریخته بگو یکیشون دماغش قشنگ شده باشه

همشون گند میزنن

بدتر همه اون سوراخ دماغشونه

هر کیم میبینتشون انقد دماغاشون ضایع اس که سریع همه میفهمن

اگه طبیعی بود باز به دردسرش می ارزید

تعجبی نداره که مردم ما فقط دنبال چیزین که متقاضی زیاد داره ولی آدم باید عقلم داشته باشه انقد دماغ ...

من خودم بینیمو طبیعی عمل کردم خیلی راضیم از عمل

تو فک و فامیل و در و همسایه هرکیو دیدم رفته عروسکی عمل کرده خیلی مصنوعی و بدشده خدایی خیلی کم دیدم کسی طبیعی عمل کنه همه عمل بینی رو تو فنتزی و عروسکی عمل کردن میبینن خیلی بده اینجوری همه قیافه ها شکل هم شده

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
من خودم بینیمو طبیعی عمل کردم خیلی راضیم از عمل  تو فک و فامیل و در و همسایه هرکیو دیدم رفته ع ...

میشه عکس بفرستی از دماغت ببینم چ شکلیه🤔

💛گروه زرد💛وزن فعلی ۹۰😌😌وزن هدف۷۰😃😃میتونممممممم💛💛💛💛