2777
2789
عنوان

عمل بینی+ترس

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 80 پست

من عکس قبل و بعد بدم؟😂

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااااا من اصلا اینجوری نشدم😐انگار ن انگار عمل کردم

خب همینطوره

همه بدناشون مثه هم پاسخ نمیده که

دریت مثه کبودی

خیلیا تا چند وقت کبودیشون میمونه بعضیام خیلی زود میشه

ادم سیستم بدنشم باید درنظر بگیره

خب همینطوره همه بدناشون مثه هم پاسخ نمیده که دریت مثه کبودی خیلیا تا چند وقت کبودیشون میمونه بعضی ...

اره درسته ایشونم بچه کوچیک داره یکم سخته عمل کنه یه موقع بچش بعدعمل نزنه تو دماغش نابودشه

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
یعنی بخاطر بچه از چیزی ک دوس دارم بگذرم😔😔😔

عزیزم بچه کوچیک داری خیلی سخت میشه بعداز عمل همش باید از بچت فراری باشی یوقت با اسباب بازی یا دستش نزنه تو بینیت هم خودت اذیت میشی هم بچه

عزیزم بچه کوچیک داری خیلی سخت میشه بعداز عمل همش باید از بچت فراری باشی یوقت با اسباب بازی یا دستش ن ...

حالا اون قسمت مراقبتش ی کنار.‌میگم از پاسنمان و کبودی هام نترسه اولش. جاریم با دختر دو سال و نیمه عمل کرد چند ماه پیش ولی دخترش اروم و حرف گوش کنه

پسرم دنیامه
عزیزم بچه کوچیک داری خیلی سخت میشه بعداز عمل همش باید از بچت فراری باشی یوقت با اسباب بازی یا دستش ن ...

از بیمارستان ک میام میشه ماسک بزنم ک بچه نترسه؟

پسرم دنیامه
حالا اون قسمت مراقبتش ی کنار.‌میگم از پاسنمان و کبودی هام نترسه اولش. جاریم با دختر دو سال و نیمه عم ...

اون دیگه برمیگرده به شناختی ک از بچت داری روحیش حساسه یا نه اگر میتونی مراقبت های بعداز عمل رو انجام بدی ک هیچی اینم درنظر داشته باش ک بچه های کوچیک همش دوسدارن ب مادرشون بچسبن و بازی کنن تو بازی هم محتاط نیستن 

معمولا ادم هرچی حساس تر باشه بیشترین بلا سرش میاد

خودم بعداز عمل شوهرم همش مراقب بود ب دماغم ضربه وارد نشه بیشترین ضربه هارم خودش زد😂 

از بیمارستان ک میام میشه ماسک بزنم ک بچه نترسه؟

اره میتونی روز اول و دوم بچرو بفرستی خونه مادرت چون واقعا شب اول خیلی سخت میگذره بچه اذیت میشه از روز دوم ک فیتیله رو درمیاری رفته رفته حالت بهتر میشه