2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نطرت چ جوری بلکنش رو بشوره؟

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
اگه تذكر بدين و رعايت نكنن مسلما بيفرهنگه

خودش اومدگف من قبلا برای همسایه ی قبلی هم همینطور بودم یه وقت ناراحت نشی 😒

گرنگهدارمن آن است که من میدانم 😍😍😍شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد💝💝💝
شاید میشسته ریخته عمدی نبوده منم تراسو شستنی میریزه تراس مامانمم ولی بعدش میرم اونجارو میشورم بعدم ...

حال داریا بیا برا ما هم بشور😂😂😂😂

من‌اتاق خودمو زوری جارو کنم🥵🥵🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
به نطرت چ جوری بلکنش رو بشوره؟

بشوره عیبی نداره یهومیبینی یه قابلمه پر آب میریزه معلوم نیس اصلا چیکارمیکنه اون بالا

حالا این هیچ!  همسایه ای ک از بالکن کیییسه ی زباله میندازه توی خیابووون  رو چی میگی!! ن ...

خاک توسربی فرهنگش

اگه افتاد پس کله یکی چی 😐

حیاط خلوت همسایه ی پایین

عزیزم در رابطه با امضااات

ک گل در عقد زنبوور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست دارد

این کاملتره

شد شد نشد بیا بشین برات چایی بریزم ❤