دوستان توروخدا جواب بدین من رفتم دکتر برای ناباروری سونو کرد و گفت ک تنبلی تخمدان دارم و دوفاستون و کلومفین داد دوفاستونو مصرف کردم تموم شد ۳روز گذشته ولی هنوز پریود نشدم که قرص بعدیو مصرف کنم حالت تهوع دارم یعنی باردارم ؟ اگه حامله باشم سونو کرد مشخص نمیشد یعنی؟
تهوع ممکنه به خاطر دارو باشه بعد دوفاستون تا ۱۰ روز هم فرصت دارید که پریود بشید
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
هر بار فرق میکنه منم ۲ بار استفاده کردم یکیش بعد ۴ روز پریود شدم یکیش بعد ۷ روز
فعلا تا یک هفته ۱۰ روز صبر کنید اگه پریود نشدید برید آزمایش بدید
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
من هنوز اقدام نکرده بودم ولی پریودام کمی نامنظم بود رفتم دکتر تنبلی تخمدان خفیف و پلی کیستیک نشون داد تو سونو
دکتر ۲ یا ۳ دوره بهم دوفاستون داد و چند تا ویتامین بعد تموم شدن دارو ها اقدام کردم و باردار شدم خداروشکر
خداروشکر عزیزم ازکجا باید بدونم تنبلی تخمدان درچه حده ؟ مثلا خفیفه یاشدید
نمیدونم دکتر بهم گفت از رو سونو
انشاالله شما هم به زودی باردار بشید🤲❤