دوستان توروخدا جواب بدین من رفتم دکتر برای ناباروری سونو کرد و گفت ک تنبلی تخمدان دارم و دوفاستون و کلومفین داد دوفاستونو مصرف کردم تموم شد ۳روز گذشته ولی هنوز پریود نشدم که قرص بعدیو مصرف کنم حالت تهوع دارم یعنی باردارم ؟ اگه حامله باشم سونو کرد مشخص نمیشد یعنی؟
تهوع ممکنه به خاطر دارو باشه بعد دوفاستون تا ۱۰ روز هم فرصت دارید که پریود بشید
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
هر بار فرق میکنه منم ۲ بار استفاده کردم یکیش بعد ۴ روز پریود شدم یکیش بعد ۷ روز
فعلا تا یک هفته ۱۰ روز صبر کنید اگه پریود نشدید برید آزمایش بدید
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
من هنوز اقدام نکرده بودم ولی پریودام کمی نامنظم بود رفتم دکتر تنبلی تخمدان خفیف و پلی کیستیک نشون داد تو سونو
دکتر ۲ یا ۳ دوره بهم دوفاستون داد و چند تا ویتامین بعد تموم شدن دارو ها اقدام کردم و باردار شدم خداروشکر
خداروشکر عزیزم ازکجا باید بدونم تنبلی تخمدان درچه حده ؟ مثلا خفیفه یاشدید
نمیدونم دکتر بهم گفت از رو سونو
انشاالله شما هم به زودی باردار بشید🤲❤