2821
2789
عنوان

بارداری

60 بازدید | 8 پست

دوستان توروخدا جواب بدین من رفتم دکتر برای ناباروری سونو کرد و گفت ک تنبلی تخمدان دارم و دوفاستون و کلومفین داد دوفاستونو مصرف کردم تموم شد ۳روز گذشته ولی هنوز پریود نشدم که قرص بعدیو مصرف کنم حالت تهوع دارم یعنی باردارم ؟ اگه حامله باشم سونو کرد مشخص نمیشد یعنی؟

برای سلامتی نی نیم دعا کنید. 

تهوع ممکنه به خاطر دارو باشه بعد دوفاستون تا ۱۰ روز هم فرصت دارید که پریود بشید

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
تهوع ممکنه به خاطر دارو باشه بعد دوفاستون تا ۱۰ روز هم فرصت دارید که پریود بشید

دوفاستونو قبل مصرف کردم بعد ۳ روز پریود شدم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوفاستونو قبل مصرف کردم بعد ۳ روز پریود شدم 

هر بار فرق میکنه منم ۲ بار استفاده کردم یکیش بعد ۴ روز پریود شدم یکیش بعد ۷ روز

فعلا تا یک هفته ۱۰ روز صبر کنید اگه پریود نشدید برید آزمایش بدید

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
هر بار فرق میکنه منم ۲ بار استفاده کردم یکیش بعد ۴ روز پریود شدم یکیش بعد ۷ روز  فعلا تا یک هف ...

ممنون عزیزم شما باچه دارویی حامله شدی مشکلت چییود؟

ممنون عزیزم شما باچه دارویی حامله شدی مشکلت چییود؟

من هنوز اقدام نکرده بودم ولی پریودام کمی نامنظم بود رفتم دکتر تنبلی تخمدان خفیف و پلی کیستیک نشون داد تو سونو

دکتر ۲ یا ۳ دوره بهم دوفاستون داد و چند تا ویتامین بعد تموم شدن دارو ها اقدام کردم و باردار شدم خداروشکر

من هنوز اقدام نکرده بودم ولی پریودام کمی نامنظم بود رفتم دکتر تنبلی تخمدان خفیف و پلی کیستیک نشون دا ...

خداروشکر عزیزم ازکجا باید بدونم تنبلی تخمدان درچه حده ؟ مثلا خفیفه یاشدید

خداروشکر عزیزم ازکجا باید بدونم تنبلی تخمدان درچه حده ؟ مثلا خفیفه یاشدید

نمیدونم دکتر بهم گفت از رو سونو

انشاالله شما هم به زودی باردار بشید🤲❤

2823
2791
2779
2792