2777
2789
عنوان

جنین من ...

291 بازدید | 32 پست

سمت چپ رحمم هس الانم تخمدان سمت چپم بدجور تیر میکش از چی میتونه باش ؟ بخاطر کرونا دکترم فعلا نیس

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته ۹

اولاش درد ناحیه شکم خیلی رایجه بیشتر خانوما تجربه میکنن حتی بهعضیا تا ماه چهارم وقتی موعد پریودشون میشه درد پریودی هم دارن ک همه ی اینا با استراحت خوب میشن،اگر لکه بینی ندارید جای نگرانی نیست،قلبش تشکیل شده؟

❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤
نه عزيزم كرونا اصلا به نوزاد منتقل نميشه حتي اگر مادر ويروس رو بگيرهه از شير مادر هم به نوزاد منتقل ...

ن میگم بخاطر کرونا دکترم تعطیل کرده نیس نمیدونم حالا چیکار کنم

اولاش درد ناحیه شکم خیلی رایجه بیشتر خانوما تجربه میکنن حتی بهعضیا تا ماه چهارم وقتی موعد پریودشون م ...

بله . من باید ب چپ بخابم یا راست ؟ عفونت سبز رنگ بدون بو خارش هم دارم ک ب هیچی جواب نمیده خود دکتر خسته شد گف دیگ دارو نمیدم خودت ی کاریش کن

بله . من باید ب چپ بخابم یا راست ؟ عفونت سبز رنگ بدون بو خارش هم دارم ک ب هیچی جواب نمیده خود دکتر خ ...

به چپ بهترین حالته برای جنین،عفونت هم توی اینترنت بزنید راهکارای خونگی زیاد داره

❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤

من نمیدونم واسه شما ک بارداری خوبه یا نه ولی من عفونتمو با اب و نمک غلیظ ک روزی ۳بار داخلش ۱۰دقیقه میشستم خوب کردم ....منم ۱سال دارو مصرف کردم

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
من نمیدونم واسه شما ک بارداری خوبه یا نه ولی من عفونتمو با اب و نمک غلیظ ک روزی ۳بار داخلش ۱۰دقیقه م ...

ی کیست جسم زرد دارم تو تخمدان چپم امکان داره از اون باش؟

من نمیدونم واسه شما ک بارداری خوبه یا نه ولی من عفونتمو با اب و نمک غلیظ ک روزی ۳بار داخلش ۱۰دقیقه م ...

ی چیزی مث نبض داره میزنه اذیتم میکنه