2777
2789
عنوان

جنین من ...

291 بازدید | 32 پست

سمت چپ رحمم هس الانم تخمدان سمت چپم بدجور تیر میکش از چی میتونه باش ؟ بخاطر کرونا دکترم فعلا نیس

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هفته ۹

اولاش درد ناحیه شکم خیلی رایجه بیشتر خانوما تجربه میکنن حتی بهعضیا تا ماه چهارم وقتی موعد پریودشون میشه درد پریودی هم دارن ک همه ی اینا با استراحت خوب میشن،اگر لکه بینی ندارید جای نگرانی نیست،قلبش تشکیل شده؟

❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤
نه عزيزم كرونا اصلا به نوزاد منتقل نميشه حتي اگر مادر ويروس رو بگيرهه از شير مادر هم به نوزاد منتقل ...

ن میگم بخاطر کرونا دکترم تعطیل کرده نیس نمیدونم حالا چیکار کنم

اولاش درد ناحیه شکم خیلی رایجه بیشتر خانوما تجربه میکنن حتی بهعضیا تا ماه چهارم وقتی موعد پریودشون م ...

بله . من باید ب چپ بخابم یا راست ؟ عفونت سبز رنگ بدون بو خارش هم دارم ک ب هیچی جواب نمیده خود دکتر خسته شد گف دیگ دارو نمیدم خودت ی کاریش کن

بله . من باید ب چپ بخابم یا راست ؟ عفونت سبز رنگ بدون بو خارش هم دارم ک ب هیچی جواب نمیده خود دکتر خ ...

به چپ بهترین حالته برای جنین،عفونت هم توی اینترنت بزنید راهکارای خونگی زیاد داره

❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤

من نمیدونم واسه شما ک بارداری خوبه یا نه ولی من عفونتمو با اب و نمک غلیظ ک روزی ۳بار داخلش ۱۰دقیقه میشستم خوب کردم ....منم ۱سال دارو مصرف کردم

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
من نمیدونم واسه شما ک بارداری خوبه یا نه ولی من عفونتمو با اب و نمک غلیظ ک روزی ۳بار داخلش ۱۰دقیقه م ...

ی کیست جسم زرد دارم تو تخمدان چپم امکان داره از اون باش؟

من نمیدونم واسه شما ک بارداری خوبه یا نه ولی من عفونتمو با اب و نمک غلیظ ک روزی ۳بار داخلش ۱۰دقیقه م ...

ی چیزی مث نبض داره میزنه اذیتم میکنه