2821
2789
عنوان

جاری

249 بازدید | 28 پست

زنگ زدم تصویری. به خواهر شوهرم پیشش نشسته بود از منم کوچیکتره باهاشم مشکلی ندارم اصلا نیمود تو تصویر بگه سلام یا چیزی .من به خواهر شوهرم گفتم کی پیشته گفت فلانی گفتم سلام برسون باز هیچی نگفت بعد پسرش امد تو تصویر منم هیچ صداش نزدم بعد گفت سهیل بیا ببینم .چند دقیقه گذشت دوبارامد تو تصویر گفتم به دخترم ماما داداشی نگاهش کن بعدم دخترش امد تو تصویر گفتم سوگند علیک سلام 6 سالش هم هست .فوری رفت  باز هیچی نگفتم ...ادم بیشعور تا این حد .خیلی بهم برخورد 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عنوان رو بايد ميزدي خواهر شوهر نه جاري

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️
عزیزم به خواهر شوهرم زنگ زدم صحبت کردم جاریم و بچه هاش پیشش بودن 

اهان ببخشيد من اشتباه متوجه شدم

اين يادت باشه جاري چيزي جز عصاب خوردي واس ادم نداره

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️
کلا تصویری زنگ زدن این دردسر هارو داره همه میخان بیان سر در بیارن.اونام بچه هستن متوجه نمیشن

ازهم دوریم .خواهر شوهرمم دوست داشت دخترم رو ببینه .جاریم پیشش نشسته بود این حرکات رو کرد .انگار با خودش مشکل داره 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز