2821
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 28 پست
عزیزم به خواهر شوهرم زنگ زدم صحبت کردم جاریم و بچه هاش پیشش بودن 

چرا رفته بودن اونحا؟؟؟خواهر شوهرت متاهله یا خونهدرومادرشه؟؟؟

جاریت وپسرش چندسالن؟؟

بیشعوری مگه شاخو دم داره.وقتی تومیگی سلام برسون اونم اگه نمیخواست بیادجلودوربین حداقل میگفت سلام منم برسون جوری که صداش بیادتوگوشی.

کدومتون عروس اولید؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

محض اطلاع ما خودمونم یکی از همون جاری ها هستیم برا دیگری ها🤣😂😂

نه بهدا من 12 ساله عروس شونم همشون میگن تو زن داداش هامون فقط فلانی یعنی من .اصلا نه کار دارم نه دخالت میکنم نه حرفی هیچ 

نه بهدا من 12 ساله عروس شونم همشون میگن تو زن داداش هامون فقط فلانی یعنی من .اصلا نه کار دارم نه دخا ...

منم مثل تو هستم اما امان از دست خواهر شوهر که از وقتی جاری جدیدم نامزد شده کل دار و ندارم مون رو به پای اون می ریزند اصلا منو و جاری بزرگم افسردگی مزمن گرفتیم😂

چرا رفته بودن اونحا؟؟؟خواهر شوهرت متاهله یا خونهدرومادرشه؟؟؟ جاریت وپسرش چندسالن؟؟ بیشعوری مگه شاخ ...

خواهر شوهرم خونه مادرشه .خونشون جفت هم هست رفته بود پیشش .من هم ازش بزرگترم هم اول منم بعد اون .پسرش دو ساله نیمشه 

منم مثل تو هستم اما امان از دست خواهر شوهر که از وقتی جاری جدیدم نامزد شده کل دار و ندارم مون رو به ...

ولا خواهر شوهر من خدایش خوبه بدی ندیدم ازش که بگم بده .ولی این جاریم واقعا بیشعوره 

ولا خواهر شوهر من خدایش خوبه بدی ندیدم ازش که بگم بده .ولی این جاریم واقعا بیشعوره 

ببین برا بعضی از ادم ها ما خودمون ارزش میدیم برا همین از کار هاشون ناراحتیم

بهتره تو هم از این به بعد ادم حسابش نکنی

منم کوچیکم اما جاری بزرگم هر چی بگم بهش جواب پس نمیدم همه جا هم خوبیم رو میگه و ازم حمایت می کنه

خواهر شوهرم خونه مادرشه .خونشون جفت هم هست رفته بود پیشش .من هم ازش بزرگترم هم اول منم بعد اون .پسرش ...

از بچه هاش توقعی نیست به هرحال بازم کوجیکن حتی دختر۶سالش ممکنه خجالت کشیده باشن ولی خود گنده مندش کارش زشت بوده.مگه طوریش میشد میگفت بلند سلام منم برسون.

خواهر شوهرت بهش گفت فلانی سلام رسوند؟؟؟؟

مطمعن باش شلخته بوده ک نیومده جلو دوربین

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز