2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمنم ۵ ماهشه ۶ کیلو لاغره دوسدارم شیرخشک بدم یکم جوون بگیره ولی نمیخوره😞😞

تپل بودن ربطي به شير خشك نداره ، پسر من ٨ ماهشه تا ٥ ماهگي هم شير خودم رو ميخورد و هم كمكي شيرخشك اون موقع خيلي تپل تر بود ولي بعدش ديگه سينه ام رو هر كاري كردم نگرفت و فقط شير خشك ميخوره ولي چاق نيست اصلا معمولي هست .

خودم بیدار میشم شیر میدم بعد ۵-۶ ساعت  خودش زودتر بیدار میشه ولی نه برا شیر رفلاکس اذیتش میکنه ...

چجوری برا رفلاکس اذیت میشه؟ من پسرم گاهی اوقات با جیغ از خواب بیدار میشه  امکان داره رفلاکس داشته باشه؟ 

چجوری برا رفلاکس اذیت میشه؟ من پسرم گاهی اوقات با جیغ از خواب بیدار میشه  امکان داره رفلاکس داش ...

اره اینم اینجوریه از خواب میپره با جیغ 

یه وقتایی هی تو خواب وول میخوره پاهاشو میکوبه زمین 

حواست باشه!
تپل بودن ربطي به شير خشك نداره ، پسر من ٨ ماهشه تا ٥ ماهگي هم شير خودم رو ميخورد و هم كمكي شيرخشك او ...

ن نمیخام تپل شه ماه پیش بردم بهداشت گف کم وزن اضاف کرده کلا۲۰۰ گرم. گف دوهفته بعدبیار اگ بازم کم اضاف کرده بود بگم چیکارکنی . ک اوضاع کرونا داغون شد و نشد ببرمش...

الانم بعد ۶ ساعت شیر خورد همه رو اورد بالا کل بالشت و ملافه و همه جا کثیف شد 

پسرمنم از بدو تولد بالا میاره ب دکترگفتم گف اشکال نداره اضافی شیرو بالامیاره .ولی خودم میدونم رفلاکس داره چون باجیغ از خاب بیدارمیشه اکثرا بعدش بادگلومیزنه.. یا همش دستاشو پتوشو میخوره آروم قرار نداره همشم جول جول میکنه