2777
2789
عنوان

کسی دکتر ازاده محمد پور رو میشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 20677 بازدید | 2777 پست

🔴 گروه بندی رنگی هم داریم که فکر کنم تو انگیزه خیلی تاثیر داره من پنج کیلو پنج کیلو تقسیم بندی کردم چون بنظرم فاصله ی وزنها کم باشه راحت تر به هدف میرسید و انگیزتون بیشتر میشه

توضیح میدم طریقه ی گروهبندی هارو

میتونید با توجه به BMI محاسبه کنید یا طبق این جدول وزن مناسب قدتون رو پیدا کنید 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

🔴 یا میتونید هر وزنی که خودتون دوست دارید در نظر بگیرید ولی حتما وزن هدفتون باشه ( مثلا اگه بیست کیلو اضافه وزن دارید خودتون رو گول نزنید بگید حالا پنج کیلوشو کم میکنم کل اضافه وزنتون حسابه تو این گروهبندی )

و وزن هدف رو از وزن الانتون کم کنید مثلا اگه ۷۰ کیلو هستید و باید بشید ۵۵ کیلو 👈🏻۱۵=۵۵-۷۰  پس شما ۱۵ کیلو اضافه وزن دارید و نسبت به اضافه وزنتون گروهتون رو انتخاب کنید

🏅تثبیتی ها گروه طلایی🏅

💚  تا ۵ کیلو اضافه وزن گروه سبز 💚

💙        ۶ تا ۱۰ کیلو گروه آبی       💙

🧡     ۱۱ تا ۱۵  کیلو گروه نارنجی   🧡

💛      ۱۶ تا ۲۰ کیلو گروه  زرد       💛

💜       ۲۰ تا ۲۵ گروه بنفش        💜

❤️     بالای ۲۵ کیلو گروه قرمز      ❤️

🔴 عکس پروفایل رو هم میزارم ،  برای پروفایل گذاشتن بزنید رو عکس مورد نظر که واضح بشه و ازش اسکرین شات بگیرید بعد دورشو برش بزنید که فقط عکس بمونه و بزارید پروفایلتون چند ساعت زمان میبره تایید بشه عکس رنگی پروفایل پست پایین 👇🏻👇🏻

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
باشه عزیزم من گذاشتم هر وقت اومدی سیو کن 😘

سیو کردم عشقم 

عوض کن پروفتو😍😍😍😍😍

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرگروه رنگی هم داریم 

برای عضو شدن باید اول اضافه وزنتون رو حساب کنید و نسبت به اضافه وزنتون ببینید کدوم گروه هستید مثلا اگه ۲۰ تا ۲۵ کیلو اضافه دارید گروه بنفش هستید و طبق این چند تا پست ببینید سرگروه بنفش کی هست بهش بگید 

و یکشنبه ها به سرگروهتون وزن جدیدتون رو بگید که اسمتون و وزن جدیدتون رو بزارن توی لیست وزن  

✅باید یکشنبه ها این مدلی وزن بدید👇🏻👇🏻👇🏻 

نام.    وزن شروع.    وزن هفته ی قبل     وزن جدید  

✅تو چالش جدید دیگه نیازی نیست گزارش بدید و اخطار نداره فقط و فقط یکشنبه ها وزنتون رو بگید و تا ساعت ۳ هم وقت دارید وزن بگید بعد از ۳ دیگه نمیشه ( قوانین تاپیک رو بخونید )

✅اگه سوالی دارید فقط باید از راهنما بپرسید  

✅وزن ندادن اخطار داره و دوهفته پشت سر هم اگه وزن نگید حذف میشید 

✅اگر تو دوره ی پریود هستید 🩸 بزارید ولی حتما اعلام کنید که اخطار نگیرید   

✅مطالب مهم مربوط به گروهتون رو هم تو امضای سرگروهتون ببینید  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

🅱️ قوانین_تاپیک#  

رعایت قوانین تاپیک اجباریه و خیلیی مهمه لطفا اگه دوست دارید تو تاپیک عضو باشید حتما قوانین رو رعایت کنید که تاپیک منظم باشه و نتیجه مطلوب بگیرید ❤️

۱_خوندن توضیحات اول تاپیک اجباریه 

۲ _بجز روز یکشنبه نباید وزن کنید

۳_فست ها باید توی روز خودش باشه

۴_به هیچ عنوان کمتر از کالری فرمول مصرف نکنید چون استپ میشید ( ۵۰ تا ۱۰۰ کالری پایین تر اشکال نداره ولی بیشتر نشه )

۵_اگه سوالی از من دارید حتما تگ یا ریپلای کنید که ببینم 

۶_اگه سوالی در مورد رژیم و برنامه و .. داشتید باید حتما از راهنما ها سوال کنید و نیازی نیست هر دوتا راهنما رو تگ کنید از یکیشون سوال بپرسید و لطفا سوال تکراری که جوابش تو توضیحات هست نپرسید چون اخطار داره  

۷_باید یکشنبه ها وزنتون رو به سرگروه اعلام کنید مدلی که بالاتر گفتم 

اگه یکهفته اعلام نکنید اخطار داره و دوهفته اعلام نکردم وزن حذف میشید مگر اینکه از قبل با سرگروهتون هماهنگ باشید  

۸_اگر نکته ای رو راهنما ، من یا سرگروه بهتون میگیم در مورد و رژیم حتما به نفع خودتونه و باعث میشه کاهشتون بهتر باشه پس لطفا اون نکته رو اصلاح کنید و از تذکرها ناراحت نشید

۹_ نمونه ورزش ها تو تاپیک ورزش هست حتما بخونید 

۱۰_گزارش روزانه دیگه نداریم لطفا سوال نکنید وظیفه سرگروه ها فقط و فقط تنظیم لیست وزن هست لطفا انتظار تشویق و گزارش چک کردن نداشته باشید و نبودن سرگروه رو بهونه ای برای شکستن رژیم قرار ندید

۱۲ چالش هایی که میزاریم رو رعایت کنید و اگه نمیتونید قبلش اطلاع بدید

۱۳ گذاشتن پروفایل و امضا اجباریه

۱۴ رعایت قوانین تاپیک اجباریه

✅اگه قوانین رو خوندید لایک کنید 

🅱️ قوانین_تاپیک#   رعایت قوانین تاپیک اجباریه و خیلیی مهمه لطفا اگه دوست دارید تو تاپیک عضو ...

سمیه اینو ببین چیزی دیگه نیاز نداره اضافه کنم ؟ @سمیه1396  

حرکات فرمدهی هم داریم که مخصوص افرادیه که میخوان قسمتی از بدن رو برجسته کنن و فرم بدن که بهتره تو وز ...

توضیحات هوازی این قسمت را تو متن بالایی که در مورد هوازی و قدرتی نوشتی ، اضافه کن که یه جا باشه..

رنگ تیترها را پر رنگ یا رنگی کن (هوازی، قدرتی، فرمدهی)

تو قسمت فرمدهی  بنویس که باید حرکات را اروم و با دقت زد، اگه اشتباه بزنند، ممکنه نتیجه عکس بگیرند و یا اسیب ببند...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بهتره قبل از اقدام به بارداری اضافه وزنتون رو‌کم کنید ولی اگه اضافه وزن دارید و باردارشدید اصلا نبای ...

گلم بارداری تو صفحه اصلی تاپیک‌جدید،  زیر مجموعه ی عدد ۹ هست با شیردهی...

به نظرم همین یه جا مث‌پایینی نوشتی خوبه، جدا نزن، هشتک هم نزن...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
9️⃣ رژیم شیر دهی مامانایی که شیر میدن تا شش ماهگی و قبل از خوردن غذای کمکی بچه  رژیم ‌نمیتونن ...

این خوب شد👌👌👌 که یه جا کردیش

✅ علت کم نشدن وزن  چرا وزنم کم نشده ؟ 😱😰 دلایل زیادی هست که وزن کم نشه یا حتی کمی زیاد بشه ...

تو این جا اینم اضافه کن

مقدارمصرف تکراری  از گروه های غذایی...تنوع بدن به غذاشون.

و هم اینکه تکراری شدن ورزش ها به مروز زمان ‌ و یا عادت کردن بدن به اون  مقدار ورزش.... 

✅ رژیم شوک   شوک برای کساییه که بالای پنج شش کیلو کاهش داشتن یا کالری اشتباه مصرف کردن و ...

گلم اخرش این را در ادامه توضیحاتت که  البته خودت هم‌گفتیا ، ‌ولی تاکید کن .. که ممکنه هفته ی اول کاهش نداشته باشن و تاثیرش روی هفته های بعد معلوم بشه، پس زودی ناامید نشن!

🅱️ قوانین_تاپیک#   رعایت قوانین تاپیک اجباریه و خیلیی مهمه لطفا اگه دوست دارید تو تاپیک عضو ...

شماره ۱۳ قوانین،، (توضیح بده که داخل امضاشون چی  باید باشه و همچنین رنگی کنند مث رنگ‌گروهشون....)

توضیحات هوازی این قسمت را تو متن بالایی که در مورد هوازی و قدرتی نوشتی ، اضافه کن که یه ج ...

اینو دیگه گذاشتم نمیشه تغییرش داد 

یکم درستش کردم البته ولی قدرتی و فرمدهی رو قراره بزارم‌تو‌تاپیک ورزش 

گلم بارداری تو صفحه اصلی تاپیک‌جدید،  زیر مجموعه ی عدد ۹ هست با شیردهی... به نظرم همین ی ...

نه اینارو درست کردم و یه جا گذاشتم اینجا فقط مطلبشو گذاشتم پیداش کنم 

تو این جا اینم اضافه کن مقدارمصرف تکراری  از گروه های غذایی...تنوع بدن به غذاشون. و ه ...

👍🏼