2777
2789
عنوان

کسی دکتر ازاده محمد پور رو میشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 20689 بازدید | 2777 پست

@سمیه1396 سلاااااامممم جان دلم😍😍😍🤗🤗💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

صبحانه👈نسکافه باشیر بدون شکر +خرما

نهار👈سینه مرغ آب پز +سالاد کاهو و کلم بدون سس

میان وعده 👈چای سبز+کشمش،+پسته+گیلاس

شام👈سفیده تخم مرغ آب پز+گوجه +کلم برگ سفید خام+شیر دارچین

کالری مصرفی 👈۴۹۳

کالری مجاز👈۵۰۰

ورزش👈پیاده روی(نیم ساعت)+شنا دیواری+دراز و نشست +چالش چوب+حرکت چرخش روسی💪💪💪💪💪

آب👈۸لیوان

مولتی ویتامین 💚💚💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظر سنجی سرگروه  سلام بچه ها بزنین رو نوشته آبی بالا تو نظر سنجی تاپیک بامداد خمار شرکت کنید ...

فقط گزینه یک😍

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
سلام خسته نباشی فستتو خیلی خوب بستی خوب کاری کردی فست خیلی رو روند کاهش تاثیر داره 

اینجا گزارش بدم نگینی؟؟

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

گزاررررش#  

@شیرین_آردا  

صبحانه دو کف دست نان بربری +نصف قاچ خربزه 164

ناهار یه کفگیر ماکارونی با سویا دو قاشق سالاد شیرازی 184

میان وعده بادام درختی +گیلاس 76

شام سالاد فصل بدون سس 50

جمع کالری474 کالری مجاز 500

یک ساعت پیاده روی 

80تا اسکات 

پلانک 

15دقیقه حلقه 

15دقیقه قدرتی 

15تا شنا 

پایان

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام خسته نباشی فستتو خیلی خوب بستی خوب کاری کردی فست خیلی رو روند کاهش تاثیر داره 

گزارش#  

سلام نگین جون 

صبحانه : ۲/۵کف دست نان تافتون+یه قوطی کبریت پنیر+سبزی خوردن +کشمش:۲۱۴

ناهار ۸۰ گرم سینه مرغ پخته:۱۳۲کالری

شام : قارچ کبابی:۳۷کالری

میان وعده:شلیل+کشمش+خیار+تخمه آفتابگردان :۱۱۶ کالری

مجاز۵۰۰

مصرفی ۵۰۰

آب ۹ لیوان 

چالش گروه آبی

ورزش ۴۰ دقیقه حلقه+۶۰ دقیقه پیاده روی+۲۰ دقیقه رقص

نگین جان حتما جواب بده عزیزم من ۳ روز تا پریودم مونده فردا وزن میکنم .اشکال نداره چون هفته پیشم نبودم وزن بدم .

پس تو تاپیک اصلی لایکش کن 😉

کردم 👍

گزارش#   سلام نگین جون  صبحانه : ۲/۵کف دست نان تافتون+یه قوطی کبریت پنیر+سبزی خوردن +کش ...

سلام عشقم فستتو خیلی خوب بستی ببین من خودم هفته پیش وزن کردم کاهش داشتم ۷۰۰ گرم اما دوروز بعدش پیریود شدم کاذب بوده احتمالا اما کاهشمو نشون داد بهتره وزن نکنی اما اگه کنجکاوی وزن کن اگه تغییر نکرده بودی یا زیاد نشون داد بدون کاذبه 

@شیرین_آردا  

گزارش#  

صبحانه 🍳🍳پنیر و نان سنگک و حلوا ارده  🔰🔰🔰 ۱۱۶ کالری

نهار🍝🍝استانبولی ۴ق غ  🔰🔰🔰۱۶۰ کالری

شام 🥘🥘کباب تابه ای و نان 🔰🔰🔰 ۴۰۵ کالری🤭

مجاز  🔰🔰🔰۵۰۰ کالری

مصرفی 🔰🔰🔰۶۸۰ کالری

چالشها ✅

آب 💧💧💧💧💧💧💧💧۸

ورزش 🔰🔰🔰🔰پیاده روی وپلانگ

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
Salam mamnoon kheeeeeiliiiiii gorosname nemikham fast kharab she😭😭😭😭😭

تومیتونی گلممممم💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋