2777
2789
عنوان

کسی دکتر ازاده محمد پور رو میشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 20689 بازدید | 2777 پست
من از پنج ماهگی شروع کردم آرد برنجم برنج نیم دون خیس کردم بعد گذاشتم نمش رفت با هاونگ کوبیدم بعد الک ...

مرسی عزیزم 😘❤️ آرد برنج رو درست کردم 

عه شکر هم باید بریزم 😅 فکر کنم چون نریختم دوست نداشت 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه کتاب دارم پسرم که دنیا اومد خریدم اگه میخوای واست عکس بگیرم اشپزی برا نی نی 

زحمتت میشه عشقم ❤️😘 اگه سختت نیست بزار ❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

گزارش# @شیرین_آردا عزیزم سلام 

کالری مصرفی 631کالری مجاز 500

90دقیقه پیاده روی 

امروز خیلی خسته ام پا درد بدی هم گرفتم بقیه ورزش ها رو انجام ندادم انشالله از فردا دیگه درست پیش میرم 

خودتو-دوست-داشته# خودم دوست دارم چون چشمای خوشگلی دارم 😉

انگیزشی# من میتونم به اون اندام قشنگی که توی ذهنمه برسم خیلی زود 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سوپ میتونی بهش بدی ولی واسه اولین بار حریره بادوم درست کن پوره هم میتونی بهش بدی ولی از کم شروع کن&n ...

از الان زود نیست اخه تو برگه بهداشتش نوشته ماه هفتم ولی خودم احساس میکنم سیر نمیشه 

یکم بهش موز دادم امروز دوست داشت 

مرسی عشقم 😘❤️

شکر نریز الهه بجاش نبات بنداز با ی کوچولو گلاب

باشه عزیزم مرسی ❤️نبات و تو آب حل کنم بعد بریزم ؟ 

باشه عزیزم مرسی ❤️نبات و تو آب حل کنم بعد بریزم ؟ 

نه شیر سرد و با آردبرنج حل کن چون شیر گرم باشه گوله میشه بعدش ی کوچولو نبات بنداز بزار روی گاز هم بزن تا غلیظ بشه وقتی ک سرد شد خواستی ب نی نی بدی ی کوچولو گلاب بزن بده نوش جان کنه😘😘

نه بابا زود نیست اگه میبینی دوس داره بهش بده بعدا بچه بد غذا میشه ها😳😳😳

عه چرا بد غذا ؟؟ ☹️ 

اخ جون اخه خودمم دوست دارم بدم غذا ترسیدم زود باشه 

نه شیر سرد و با آردبرنج حل کن چون شیر گرم باشه گوله میشه بعدش ی کوچولو نبات بنداز بزار روی گاز هم بز ...

مرسی عشقم 😘😘❤️❤️

بچه ها جون ممنون بخاطر نظراتتون بامداد خمار عاشقتونه# 😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

زشتوک هم خودتی 😂😂😂😂

از الان زود نیست اخه تو برگه بهداشتش نوشته ماه هفتم ولی خودم احساس میکنم سیر نمیشه  یکم بهش مو ...

پوره سیب درختی و هویج میتونی بدی چون سبکه

با شیر بزاری بپزه و یکم کره

میتونی فرنی با آرد برنج بهش بدی

من تو فرنیش یه دونه خرما له میکنم

نمیدونم میتونی بدی یا نهه

ولی تو فرنیش کره بریز

بعدشم سوپ میتونی بدی

ولی برای اوایل فقط میتونی توش سیب زمینی و هویج و یه کوچولو برنج با کره و کمی نمک و فلفل براش درست کنی