2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مظلوم گیر اورده اگه واقعا بخوای طلاق بگیری نشدنی نیست فقط یه کم دوندگی داره البته اگه بشه که ...

اقدام کردم‌ خیلی بدو بدو داره اینم هیچ نمیخاد بهم بده بعد سه سال زندگی

حتی جهازمو لباسامو نمیخاست بده

زن اولشم همینکارو کرد

تا لباس زیراشو خواهر شوهرام برداشتن منتها منه خر دیر فهمیدم

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙
آره

اخه چرا باهاش ازدواج کردی بهتربودباکسی ازدواج کنی ک قبلا ازدواج نکرده باشه،یاحداقل بچه نداشته باشه😔😔😔

بعضی چیزاخیلی عذاب اورهستن وغیرقابل هضم

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
چرا زن یه مرد که بچه داره شدی اخه

اشتباه 

بزرگترین اشتباه زندگیم انقد درد کشیدم و غصه خوردم رمقی نمونده برام که بخام به جدایی و شروع یه زندگی جدید فکر کنم

درست میگی منم اشتباه کردم خانوادمم ساده بودن 

عزیزم منم گیر ی همچین ادمی مث شوهرت شدم ولی جداشدم همشون همینن اولش از احساسات و سادگی طرف سواستفاده میکنن گولش میزنن بد ک خرشون از پل رد شد خودشون نشون میدن خدا لعنت کنه همچین ادمایی رو

یا خدا اینا دیگه کین لباس میخواستن چیکار 

خونوادش خیلی بی رحم تر از خودشن باز

اصن رحم ندارن دل میشکونن تهمت میزنن دروغ میگن حتی تو دادگاهم قسم دروغ میخورن 

دلم شکسته تهمت شنیدم

نمیدونم چرا خدا حقمو  نمیگیره

خونوادش خیلی بی رحم تر از خودشن باز اصن رحم ندارن دل میشکونن تهمت میزنن دروغ میگن حتی تو دادگاهم قس ...

مث خانوده ای ک گیرشون افتاده بودم خدا لعنتشون کنه جدا شو مطمئنا خانوادتم نمیخوان تو زجر بکشی طلاق گرفتن تو جامعه خودمون بد ولی بهتر ک خودت ب پای اون حیوون بسوزونی 

اخه چرا باهاش ازدواج کردی بهتربودباکسی ازدواج کنی ک قبلا ازدواج نکرده باشه،یاحداقل بچه نداشته باشه😔 ...

میدونم خودمم نفهمیدم چیشد سر چهار ماه خونه ی خودم بودم یه عروسیه آشغال بدون عکس و آلبوم 

خیلی بی عقل و ساده بودم الان میفهمم بازندگیم چیکار کردم