2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 50 پست
دقیقا منم همینطور  هرروز دعوا و فحش و بی محلی نگاه بچه ام میکنم می‌سوزم  دلم تنگ شده ...

خیلی سخته

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه دارم شما چطور ؟ دیگه دیروزشوهرم رفت ابرو م پیش خانوادم رفته دلم گرفته

نه حتی نمیذاره بچه‌دار بشم همش فکر بچه ی خودشه 

حس تنفرم زیاده به همین دلایل

خواهرانه بهت میگم که بزرگترین دغدغه های مجردیت با یه دغدغه ی متاهلی مقایسشون عین فیل و پشه س

عزیزم تاپیکای قبلیتو خوندم توکه بچه نداری سنی هم نداری به نظرم دلیلی نداره تا اخر عمرت کنارهمچین موجود بی رحمی زندگی کنی.

فقط مراقب باش مادر نشی طبیعیه بایذ یه مقداز از مهریتو ببخشی توافقی جدا شین

همشم ببخشم طلاق نمیده زر میزنه 

عزیزم تاپیکای قبلیتو خوندم توکه بچه نداری سنی هم نداری به نظرم دلیلی نداره تا اخر عمرت کنارهمچین موج ...

راضیم همین الان بیاد بگه طلاقت میدم و خلاص 

ولی نمیده میگه دوسم داره ولی فکر کنم فقط وابستگیه

همش تو خونه تنهام با خونوادمم قطع رابطه کرده 

بچه دارم نمیذاره بشم تنفر همه ی وجودمو گرفته

راضیم همین الان بیاد بگه طلاقت میدم و خلاص  ولی نمیده میگه دوسم داره ولی فکر کنم فقط وابستگیه ...

گلم تودختربودی وهمسرت ازدواج دومش بود درسته؟؟

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
راضیم همین الان بیاد بگه طلاقت میدم و خلاص  ولی نمیده میگه دوسم داره ولی فکر کنم فقط وابستگیه ...

عزیزم مظلوم گیر اورده اگه واقعا بخوای طلاق بگیری نشدنی نیست فقط یه کم دوندگی داره

البته اگه بشه که رابطه تتون باهم خوب شه که چه بهتر که طلاق نگیرین.

فقط میتوتم بگم مراقب باش بچه دار نشی

لازم نیست من مراقب باشم خودش خیلی مراقبه 

گاهی وقتا دلم میخاد بمیره که دیگه انگ طلاق نخوره به پیشونیم گاهی وقتا میگم خدا بچشو ازش بگیره تا بفهمه محروم کردن من از بچه چه دردی داره همه ی اونایی که قبل و بعد من ازدواج کردن الان بچه دارن اما اون حتی بچه ازم نمیخاد و این حالمو بد میکنه صبح تا شب تنها کنج خونه همه اول زندگی شک بارداری دارن مرده ذوق میکنه زنه بیشتر 

من از استرس باید بمیرم که سگ بازیاشو چیکار کنم زخم زبوناشو چیکارکنم بگه بچه رو سقط کن چیکار کنم 

حتی الان اشکام داره میریزه چرا زندگیم اینه