2777
2789

به نظره من ارزش یه دختر خیلی بالایه یه دختر باید عشق واقعی تجربه یه عشقی که وقتی لبخند میزنن بهم ارامش تزریق کنن خدارو شکر کنن بخاطره این که هم دیگرو دارن با خونده خطبه عقد محرم شدن قلباشون بیشتر بهم نزدیک بشه

اون ترکت کرد پس پاک نبوده فقط شاید سواستفاده بوده پسره خوب بلدن ادا دربیارن واسه مادخترای ساده

بله میدونم بخاطره این که باهاش حرف یزنم فقط خیلی چیزارو بهم نگفت چون اگه میگفت باهاش اصلا حرفی نداشتم بزنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظره من ارزش یه دختر خیلی بالایه یه دختر باید عشق واقعی تجربه یه عشقی که وقتی لبخند میزنن بهم ارا ...

دقیقا تو رابطه باهاش بهت دستم زد و رابطه ای هم بود 

اگه بوده و بعدش رفته کلا قصدش همین بوده

همه کاری کردم براش ولی قدر ندونست /حالا دیگه تو رو خودم شرمنده نیستم میدونم که همه کاری برا دلم کردم و خودش نخواست
بله میدونم بخاطره این که باهاش حرف یزنم فقط خیلی چیزارو بهم نگفت چون اگه میگفت باهاش اصلا حرفی نداشت ...

اره خب ذات خودشون نشون نمیدن چی بگم والا

همه کاری کردم براش ولی قدر ندونست /حالا دیگه تو رو خودم شرمنده نیستم میدونم که همه کاری برا دلم کردم و خودش نخواست
نگاه کنید دکتر بهزاد چاوشی به یکی از مراجعه کنندش چی گفته

چی گفته

خیلی خییلی خوبه خدا برایه هم حفظتون کنه 

هیچ وقت غمگین نباش واسه کسی که ترکت کردم منم تجربه داشتم خیلی غصه خوردم اصلا دیگه فکر نمیکردم عشقی باشه چیزی باشه نامزدمم اوایل اصلا نمیپذیرفتم چون حس میکردم ممکنه فرقی نداشته باشن ولی واقعیت اینه اگر نگاهت پاک باشه حتما دل شکستت ترمیم میشه ی روزی کسی که میره حتی اگر میموندم برات روزای خوبی رو رقم نمیزد

دقیقا تو رابطه باهاش بهت دستم زد و رابطه ای هم بود  اگه بوده و بعدش رفته کلا قصدش همین بوده

نه من اجازه نمیدادم و نمیزاشتم از خط قرمزم انطرف تر بره بخاطره همین گفت ازت هیچ حسی نگرفتم سرد شدم دیگه مثل قبل عاشقت نیستم ولی من میگم اینا همه بهونه هستش کسی که دوست داشته باشه عاشقت باشه ترکت نمیکنه ولی یکی از دوستام میگه کارت اشتباه بوده ولی من ایمان دارم اشتباه نکردم

نه من اجازه نمیدادم و نمیزاشتم از خط قرمزم انطرف تر بره بخاطره همین گفت ازت هیچ حسی نگرفتم سرد شدم د ...

اره خب خوبکاری کردی از خط قرمزت رد نشدی 

من دوستایی داشتم که با پسر حتی خونه خالی میرفتن یه سریشون ازدواج کردن باهمون پسر و عالی یه تعدادیش هم شکست خوردن بستگی به طرف مقابلت داره

نه من اجازه نمیدادم و نمیزاشتم از خط قرمزم انطرف تر بره بخاطره همین گفت ازت هیچ حسی نگرفتم سرد شدم د ...

اشتباه اصلاااا نکردی عزیزم بهتری کار ممکن بوده اون اصلاااا عاسقت نبوده من رشتم مشاوره است روزانه پنجاه بار سرکلاسا اساتید ما تاکید میکنن وقتی اینطور موارد پیش نیاد هیچ عشقی نیست نه اینکه رابطه ذاتا بد باشه اتفاقا عالیم هست ولی واسه کسانی که تعهد رسمی و قلبی عمیقی بهم دارن 

اشتباه اصلاااا نکردی عزیزم بهتری کار ممکن بوده اون اصلاااا عاسقت نبوده من رشتم مشاوره است روزانه پنج ...

میدونین از این به بعد اصلا نمیتونم به کسی اعتماد کنم این اقا میگفتن بمون برگردم بعد از چند وقت متوجه شدم با کسه دیگه ایی هستن