به نظره من ارزش یه دختر خیلی بالایه یه دختر باید عشق واقعی تجربه یه عشقی که وقتی لبخند میزنن بهم ارامش تزریق کنن خدارو شکر کنن بخاطره این که هم دیگرو دارن با خونده خطبه عقد محرم شدن قلباشون بیشتر بهم نزدیک بشه
هیچ وقت غمگین نباش واسه کسی که ترکت کردم منم تجربه داشتم خیلی غصه خوردم اصلا دیگه فکر نمیکردم عشقی باشه چیزی باشه نامزدمم اوایل اصلا نمیپذیرفتم چون حس میکردم ممکنه فرقی نداشته باشن ولی واقعیت اینه اگر نگاهت پاک باشه حتما دل شکستت ترمیم میشه ی روزی کسی که میره حتی اگر میموندم برات روزای خوبی رو رقم نمیزد
دقیقا تو رابطه باهاش بهت دستم زد و رابطه ای هم بود اگه بوده و بعدش رفته کلا قصدش همین بوده
نه من اجازه نمیدادم و نمیزاشتم از خط قرمزم انطرف تر بره بخاطره همین گفت ازت هیچ حسی نگرفتم سرد شدم دیگه مثل قبل عاشقت نیستم ولی من میگم اینا همه بهونه هستش کسی که دوست داشته باشه عاشقت باشه ترکت نمیکنه ولی یکی از دوستام میگه کارت اشتباه بوده ولی من ایمان دارم اشتباه نکردم
نه من اجازه نمیدادم و نمیزاشتم از خط قرمزم انطرف تر بره بخاطره همین گفت ازت هیچ حسی نگرفتم سرد شدم د ...
اشتباه اصلاااا نکردی عزیزم بهتری کار ممکن بوده اون اصلاااا عاسقت نبوده من رشتم مشاوره است روزانه پنجاه بار سرکلاسا اساتید ما تاکید میکنن وقتی اینطور موارد پیش نیاد هیچ عشقی نیست نه اینکه رابطه ذاتا بد باشه اتفاقا عالیم هست ولی واسه کسانی که تعهد رسمی و قلبی عمیقی بهم دارن