2777
2789
عنوان

گریم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 47 پست
مرسی عزیزم خیلی لطف کردی  اما میخاستم ی ارایشگر بهم چن تا مارک کرم و خط چشم و رژ معرفی کنه ک ی ...

آرایشگر هم باید صورتت رو ببینه و لمس کنه از نزدیک تا بتونه بهت بگه وگرنه ک دنیایی مارک هست.. و اینقدر نگو عیب هام عیب هام چقدر اعتماد به نفست پایینه آخه..اوه پوستت خوب نیست با روغن های طبیعی بهش برس موهات خوب نیست بهشون برس ولی نگو عیب هام

من کلی کرم امتحان کردم فقط یه کرم ب پوستم خورده. پارسال 100 ت خریدمش اگه خواسی عکسشو میزارم خیلی ردیف میکنه پوستو. رو پوست هم نمیمونه

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

راستی خط چشمم خیلی خوبه هرکی میزنه تعریف میکنه از پیرانشهر خریدمش خواسی عکس اونم بفرستم

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             
اول از همه باید صورتت بند بندازی بعدم هزار بار آرایش کنی تا یاد بگیری صد مدل کرمو و... رو صورتت امتح ...

پوستم خشک و نازک و حساسع و رنگ پوستمم بژ روشنه 

نمیدونین چ مارکی ب پوستم میخوره ؟

دخترا از فردا شروع کنم شیرخشک خوردن و جوانه گندم گذاشتن  بعد ی ماه گونه هام درست نمیشه ؟

شیرخشک بخوری صورتت پر بشه باحال میشه

پوستم خشک و نازک و حساسع و رنگ پوستمم بژ روشنه  نمیدونین چ مارکی ب پوستم میخوره ؟

نمیدونم چون من پوستم چربه توی مارک های چرت خیلی چیزا رو بلدم... من مارک کالیستا استفاده میکنم

بذار یه چیزی بهت بگم من قرار اول با شوهرم بدون آرایش رفتم در حالی که آرایش هم خوب بلدم گفتم اگه منو ...

این پسره ک میگن ندیده جذبم شده 

حالا مخشو بزنم بعد خوشمون نیومد عمل میکنیم 

مرسی عزیزدلم خیلی خیلی لطف کردی  ولی نمیدونی چ مارکایی خوبه ک سریع بتونم یادبگیرم؟

وایسا وسایل خودمو برات میزارم از مارک هاش راضی ام

آرایشگر هم باید صورتت رو ببینه و لمس کنه از نزدیک تا بتونه بهت بگه وگرنه ک دنیایی مارک هست.. و اینقد ...

خب پس اگه برم پیش ی ارایشگر ازش بخام مشاوره بده و بگه چی ب پوستم میخوره بهم میگه ؟

با چ روغنی پوست ادم کلفت تر میشه ؟

ی بار روغن بادوم تلخ زدم ب موهام ک لخت ترشه با ی بار استفاده موهام سوخت 

خب پس اگه برم پیش ی ارایشگر ازش بخام مشاوره بده و بگه چی ب پوستم میخوره بهم میگه ؟ با چ روغنی پوست ...

با روغن موهای آدم نمیسوزه... پوست نازک ک بهتره دختر... برای موهات روغن ارگان اصل اگه گیر بیاری عالیه... ولی بقیه روغن ها هم خوب هستن

قربونت گلم فقط پوست شما چطوریه ؟

معمولی ولی رو به خشک

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز