2777
2789
عنوان

گریم

201 بازدید | 47 پست

سلام دخترا 

من 19 سالمه با پسری ک دوسش دارم بعد اینکه 3 سال پیجوندمش قرار دارم (اون پسر دوست دخترای زیادی داشته و تا اونجایی ک من اون دخترا دیدم ی چیزی بودن عین حوری (چشا خاکستری پوست سفید مث برف ,حتی یکیشونم ک تپل بود بانمک و خوشگل بود )

من دختریم ک با پسرا بزرگ شدم و دختر تو فامیل نداریم ی دونه دختر خاله دارم 6 سالشه اصن وضع بدیه 

ن ارایش بلدم ن از لوازم ارایشی سر درمیارم 

نمیخام کم بیارم (چشام درشته ولی حالتش پایینه ,میخام با خط چشم درستش کنم

گونه هامم اب شده (بعد 13 ب در هم میخاد بیاد )

دماغمم 2بار اسیب دیده همچین ک نگاش میکنم کجه ی زره و قوض داره 

اها راستی زیر چشامم گود افتاده 

بعضی ارایشگراهم کارشون خوب نیس خیلی ادمو مصنوعی درست میکنن (همیشع از ارایش عروسا بدم میومد )

چیکار کنم ک عیبامو بتونم بپوشونم ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن میخام یادبگیرم مثه بقیه دخترا شم

اول از همه باید صورتت بند بندازی بعدم هزار بار آرایش کنی تا یاد بگیری صد مدل کرمو و... رو صورتت امتحان کنی ببینی چی بهت میوفته... ولی اگه مرتب لباس بپوشی درست صحبت کنی و یه عطر ملایم بزنی خیلی جذاب تره

برای زیر چشمات و دماغت از کانسیلر استفاده کن

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             
اول از همه باید صورتت بند بندازی بعدم هزار بار آرایش کنی تا یاد بگیری صد مدل کرمو و... رو صورتت امتح ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی 

اما میخاستم ی ارایشگر بهم چن تا مارک کرم و خط چشم و رژ معرفی کنه ک ی ارایش مات و دخترونه انجام بدم و عیبامو بپوشونم 

اول‌کرم‌مرطوب‌کننده بعدشم ضد افتاب بعدشم‌کرم‌پودر کم 

ک طبیعی باشی‌

کانسیلر بزن زیر چشات ی شماره یا دو شماره روشن‌تر از رنگ‌کرم‌پودرت

ریمل بزن 

قبل رژ زدن خط لب بزن بعد رژ 

ابروهاتم‌ یه سایه ابرو‌ملایم‌بزن‌

خط چشمم‌ک‌باید تمرین‌کنی 

ینی فک میکنی اگه عیبامو بپوشونم خوشگل تر نمیشم ؟

بذار یه چیزی بهت بگم من قرار اول با شوهرم بدون آرایش رفتم در حالی که آرایش هم خوب بلدم گفتم اگه منو دوس داری بدون آرایش دوس داشته باش 🙂

مامان پسر آیندم ❤️
اول‌کرم‌مرطوب‌کننده بعدشم ضد افتاب بعدشم‌کرم‌پودر کم  ک طبیعی باشی‌ کانسیلر بزن زیر چشات ی شم ...

چشم و ابروم سیاه و پره ((هم مژه هم ابرو )

عیابمو گفتم 

مرسی نمیدونستم کانسیلر چیه 

خیلی خیلی لطف کردی 

فقط ضد افتاب هم لازمه؟

2790
2778
2791
2779
2792