2777
2789
عنوان

یکی بیاد به داد من برسههههههه

303 بازدید | 31 پست

شوهرمو پدرش با هم دعوا میکنن بعد پدر و مادرش غرشو سر من میزنن😭😭😭😭

من این وسط چه کارم

میام حرفایی که شوهرم گفته رو بهشون میگم

میگم از این چیزا ناراحته ولی انگار نمیشنون😭😭😭😭

تو رو خدا کمکم کنید

دلم داره میترکه😭😭😭😭

لایک نکنید لطفا❤

الان چرا عصبی هستی؟؟؟؟

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه خودشون زبون ندارن ک تو میگی

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

شدی ببخشید کیسه بوکس ..یه گوش ت در باشه یه گوش ت دروازه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دیشب کلی با هم دعوا کردن خودمم داشتم اون وسط سکته میزدم حالا صبح مادر شوهرم زنگ زده غرشو سر من میزنه

میگم به خدا من کاره ای نیستم اون از این چیزا ناراحته

ولی اونا حق نمیدن بهش مادرشوهرم فقط جواب میده اصلا حق رو ب شوهرم نمیده فقط حق رو به پدرشوهرم میده

لایک نکنید لطفا❤

بگو مادر جان و پدرجان به من ربطی ندارد😋

من در مسائل والدین فرزندی شما دخالت نمیکنم تا حرمت من شکسته نشه و مشکل شما با پسرتون دخالت نمیکنم😌

و آروم صحنه رو ترک کن یا بهت زنگ زدن همینو تکرار کن انقدر تکرار کن تا بره تو گوششون

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
ازین به بعد دعواشون شد یکلمه حرف نزن یا برو تو اتاق یا خودتو مشغول کاری کن 

من اصن حرف نمیزنم فقط شوهرمو آروم میکنم

ولی هر بار دعواشون میشه پدرشوهرم سر من داد و بیداد میکنه مادرشوهرمم به من غر میرنه😭

لایک نکنید لطفا❤
بگو مادر جان و پدرجان به من ربطی ندارد😋 من در مسائل والدین فرزندی شما دخالت نمیکنم تا حرمت من شکست ...

اونام دستشون جایی بند نیست

هر دوشون قند دارن

پدرشوهرم لرزش دست گرفته خیلی ضعیف شده دلمم میسوزه براشون نمیتونم اینو بگم😭

لایک نکنید لطفا❤

بعد دعوا جواب تلفن نده دنبال یه گوش میگردن خودشون رو خالی کنن اروم شن تو رو پر میکنن

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉