2777
2789
عنوان

یکی بیاد به داد من برسههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعواشون سر چیه؟ 

سر خیلی چیزا

شوهرم خیلی پره

از اخلاق پدرش که جلو همه حتی من ضایعش میکنه تا اینکه واسش کار کرده و حقش رو نمیده البته اینو مادرشوهرم قبول نداره میگه دیگه باید چکار کنه براش؟

لایک نکنید لطفا❤
به مادرشوهرم میگم مادرجان شوهرم حرفش اینه حرفش اونه  اصلا گوش نمیده فقط حرف خودشو میزنه

گوشی منشی دار بزار رو منشی .هر وقت دیدی دارن زنگ میزنن میره رو منشی بزار انقدر حرف بزنن تو خالی شی ..جوابم نده بعد پاک کن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

تو یه مجتمع میشینید ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

گوشی منشی دار بزار رو منشی .هر وقت دیدی دارن زنگ میزنن میره رو منشی بزار انقدر حرف بزنن تو خالی شی . ...

جواب ندم میفهمه از قصد جواب ندادم

چون میدونه شرایطم جوری نیست که نخوام جواب بدم

لایک نکنید لطفا❤
دیشب کلی با هم دعوا کردن خودمم داشتم اون وسط سکته میزدم حالا صبح مادر شوهرم زنگ زده غرشو سر من میزنه ...

خب هر کسی باشه طرف شوهر خودش رو میگیره 

جواب ندم میفهمه از قصد جواب ندادم چون میدونه شرایطم جوری نیست که نخوام جواب بدم

بحسشون سر چیه ؟به شوهرت گفتی یه دور دیگه میان به تو زنگ میزنن ....به شوهرت بگو یه بار دیگه زنگ بزنن گلگی به من .بلند میشم میرم خونه بابام ..

بحسشون سر چیه ؟به شوهرت گفتی یه دور دیگه میان به تو زنگ میزنن ....به شوهرت بگو یه بار دیگه زنگ بزنن ...

بحثشون سر خیلی چیزا بیشتر سر اینکه شوهرم میگه چرا منو ول نمیکنه برای خودم کار کنم چرا منو مثل کارگر خودش میدونه

بهم میگن حرفی ب شوهرت نزن

لایک نکنید لطفا❤
بحثشون سر خیلی چیزا بیشتر سر اینکه شوهرم میگه چرا منو ول نمیکنه برای خودم کار کنم چرا منو مثل کارگر ...

خود شوهرت سرمایه داره که مستقل بشه  ..پدر شوهرت چی کاره س ؟پسر دیگه ای نداره ؟

اونا فکر می کنن تو داری شوهرت و پر می کنی کلن باید خودت و ب بیخیالی بزنی دعوا اونا ب تو ربطی نداری بزار انقد همو فحش بدن جونشون در بشه مطمئن باش اونا اینجوری تربیت شدن انقدر که ب تو سخت می گذره ب اونا نمی گذره یه بار واسه همیشه اتمام حجت کن باهاشون بگو ب من ربطی نداره اخه یعنی چی که اجازه می دی پدر شوهرت سرت داد بزنه مادر شوهرت غر خانواده شوهر من بهم بگن بالا چشمت ابرو تا چند وقت از شون بدم میاد بعد هم مطمئن باش نمی تونی رفتار شون و عوض کنید تنها راهش اینه رفت وامدتون  و کم کنید