2777
2789
سلام ممنون شکوه جونم چطوری،؟ من انقده دنبالتون کشتم دیگه دیدم تایپک شماتازه ست واردشدم 😭😭😭آخه چرا ...

چشم ندارن ببینن یه تاپیک در مورد خارشوهر مادر شوهر

نمیدونم خیانت و اینا نیس.

اگه از این تاپیک ها بود نمیترکید

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

@سمیه1396     کجایی خواهر دوباره خونه خرابمون کردن

الان تک میکنی منوووو دختر😬

تو تاپیکا از بس گشتم هسته شدممم

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
من نمیدونم بخدا صبح اومدم تو تاپیک دیدم ترکیده اس

اینایه مشت حسودن که میبیندالهه هرچی تایپک میزنه پربازدیدمیشه به پاش نمیرسن ازپشت میزنن میترکوندن واقعاً متأسفم براشون😢😢😢😥

@سمیه1396     کجایی خواهر دوباره خونه خرابمون کردن

اخهه چیزییی هم نگفتیممم

واسه کجاش ، تعطیل کردن؟؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@بامدادخمار  

سلام الهه جونم خوبی عزیزم؟

چه سوال مسخره ای؟

این همه با اعصابت بازی کردن بعدم دارم ازت احوالتو می پرسم

الهه بهت حق میدم اگه دیگه نیای نی نی سایت واقعا حق داری .

فقط تگ کردم که بگم واقعا از صمیم قلبم دوست دارم 

خیلی مدیونتم بخدا اگه تاپیک تو نبود من الان یه گاو بود .

ایشالا هر چی خدا میخوای بهت بده خدا به خودت و خانوادت سلامتی بده .

ایشالا آرزو هات بشه داشته هات ( اینو تازه یاد گرفتم)

دوست دارم

نی نی یار را تک کنیم😤

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_5  

سلام من چندماه عضواینجاشدم فقط بخاطرتایپک لاغری بامدادخمارکه تواین سایت ازهمه مفیدترنشون همین تایپک های بامدادخماره چرابی دلیل میترکونید اصلابه محتوانگاه میکنیدیابخاطرگزارش بعضیابی دلیل میترکونیدلطفآپاسخگوباشید😭😭😭😭