بخدا خسته شدیم ماشاالله مردم فهیممونم که اصلا رعایت نمیکنن انگار به کرونا عادت کردن روز ب روز بیشترم ...
مام همینطور
مخصوصا که آدم در دری باشه و خیلی بیرون برو باشه ،مثل من. خیلی زندگی برام سخت شده
با دوتا بچه تو خونه اسیر شدیم اونوقت بعضیا ....
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا منم یروز توخونم نبودم ولی الان مجبوریم واقعا منکهرفتم خرید ده روزمو کردم که من و همسرم بشینیم ...
😭😭😭😭😭😭😭😭
دلم خرید میخاد
رستوران میخاد
پارک و پیاده روی
بیرون شهر تو این هوای بهاری میخاد
خدایا خودت معجزه کن
اسیر یه موجود میکروسکوپی شده بشر
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
مام همینطور مخصوصا که آدم در دری باشه و خیلی بیرون برو باشه ،مثل من. خیلی زندگی برام سخت شده& ...
منم همیشه بیرون بودم الان کلا تو اتاق حتی تو حیاط و کنار باغچه نمیرم با اینک تو یکی از مناطق آلوده شهر هستم راحت میتونستم مثل مسافرا بافرهنگ و باکلاس برم ی شهر دیگ تو اون خونه ک جز محدوده پر خطر نیس اما نرفتم کلا نشستم تو خونه.ب قول معلم تاریخم تا چوب رو سر مردم و تهدید نباشه هیچ کاری نمیکنن.این جملش همیشه تو ذهنم موند.اومدن شهر ما و اینجاها رو به کشتارگاه تبدیل کردن هرروز چندین خبر فوت عزیزان و میشنویم و فقط در حد ی تماس تسلیت...حالا بعضیا...