2777
2789
عنوان

مغازه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 48 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

فکر میکنی اینجا از همه کارامون عقب افتادیم خدا میدونه تا کی تعطیله

عزیزم هیچ کاری مهم تر از دست و پنجه نرم کردن بین مرگ و زندگی نیس.ما ک راضیم همه جا تعطیله قبل اینک اصنافم بگخ اکثرا میبستن.

وای کاش گوشی گیرم بیاددد گوشیم مشکلی نداره ولی خب تو این کرونا ها زده ب سرم عوضش کنم😂😂

منم پارسال خریدم دیروز شوهرم رفته چند مدل اورده میگه هر کدوم میخوای بردار منم نه نگفتم خیلی پرروام تازه  گوشی خریده بودم 😐

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
شهر ما ک همه جا رو بستن اگه مسافر بیاد مردم زندش نمیزارن😂😑

خوش بحالتون 

چه مردم با شعوری 

کجایی

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

وای چقد خوب اینجا همه جا بستس ادم نمیتونه هیچ کاری کنه

خب شهرو تعطیل کردن ک از خونه بیرون نیاید ن اینکه گوشی بخرید و‌...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه
خوش بحالتون کاش تهران لعنتیم میبست بازارا و مغازه هاشو😔

واقعا 

کاش همه ببندن و یه هفته بشینن خونه هاشون تا این استرس و زندگی سخت هرچه زودتر تموم شه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

واقعا  کاش همه ببندن و یه هفته بشینن خونه هاشون تا این استرس و زندگی سخت هرچه زودتر تموم شه&nb ...

بخدا خسته شدیم ماشاالله مردم فهیممونم که اصلا رعایت نمیکنن انگار به کرونا عادت کردن روز ب روز بیشترمیرن بازار و خرید میکننماام نشستیم توخونه حرص میخوریم😐😐😐

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
خب شهرو تعطیل کردن ک از خونه بیرون نیاید ن اینکه گوشی بخرید و‌...

واقعا الان گوشی خریدن کارخیلی ضروری هست که بخاطرش آدم سلاکتی خودشو بقیه رو به خطر بندازه ؟!؟! 

والا من چند روز پیش رفتم که برای پسرم یه کتاب بخرم تا تواین تعطیلات بیکار نباشه ،از خحالت و عذاب وجدان مردم تا برگشتم 

واقعا روم نمیشه برم بیرون احساس میکنم دارم از حق مردم میخورم

بخدا خسته شدیم ماشاالله مردم فهیممونم که اصلا رعایت نمیکنن انگار به کرونا عادت کردن روز ب روز بیشترم ...

چون نمیبندن وقتی همه جا بسته باشه هیشکی جایی نمیره نهایت مواد غذایی