2777
2789
عنوان

مغازه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 48 پست
بخدا خسته شدیم ماشاالله مردم فهیممونم که اصلا رعایت نمیکنن انگار به کرونا عادت کردن روز ب روز بیشترم ...

مام همینطور 

مخصوصا که آدم در دری باشه و خیلی بیرون برو باشه ،مثل من. خیلی زندگی برام سخت شده 

با دوتا بچه تو خونه اسیر شدیم اونوقت بعضیا ....

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

چون نمیبندن وقتی همه جا بسته باشه هیشکی جایی نمیره نهایت مواد غذایی

اره بخدا تاهمه جا تطیل نشه مردمم نمیشینن خونشون کاش جدیش بگیرن هوووووف کی ازشرش خلاص میشیم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بخدا خسته شدیم ماشاالله مردم فهیممونم که اصلا رعایت نمیکنن انگار به کرونا عادت کردن روز ب روز بیشترم ...

بخدا نصف سایت میگن عید دیدنی هم میرن جدی نمیگرن من همش بدنم میلرزه نکنه گرفته باشیم ندونیم فقطم برادخترم ناراحتم چیزیش نشه ...اخبار نوشت هنوز درحال افزایشه ونزولی نشده شوهرخلمم کارپیداکرده برا اخربرج ۱و۲ بار ببره تهران یتاهواز 😭😠

مام همینطور  مخصوصا که آدم در دری باشه و خیلی بیرون برو باشه ،مثل من. خیلی زندگی برام سخت شده& ...

دقیقا منم یروز توخونم نبودم ولی الان مجبوریم واقعا منکهرفتم خرید ده روزمو کردم که من و همسرم بشینیم خونه نونم خریدم فریز کردم که همسرم نره نونوایی

بخدا نصف سایت میگن عید دیدنی هم میرن جدی نمیگرن من همش بدنم میلرزه نکنه گرفته باشیم ندونیم فقطم براد ...

مردا که ماشاالله اصلا رعایت نمیکنن منکه تواین دوسه هفته ۵سال پیرشدم ازدست همسرم😐😐

دقیقا منم یروز توخونم نبودم ولی الان مجبوریم واقعا منکهرفتم خرید ده روزمو کردم که من و همسرم بشینیم ...

😭😭😭😭😭😭😭😭

دلم خرید میخاد 

رستوران میخاد 

پارک و پیاده روی 

بیرون شهر تو این هوای بهاری میخاد 

خدایا خودت معجزه کن 

اسیر یه موجود میکروسکوپی شده بشر 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

مام همینطور  مخصوصا که آدم در دری باشه و خیلی بیرون برو باشه ،مثل من. خیلی زندگی برام سخت شده& ...

منم همیشه بیرون بودم الان کلا تو اتاق حتی تو حیاط و کنار باغچه نمیرم با اینک تو یکی از مناطق آلوده شهر هستم راحت میتونستم مثل مسافرا بافرهنگ و باکلاس برم ی شهر دیگ تو اون خونه ک جز محدوده پر خطر نیس اما نرفتم کلا نشستم تو خونه.ب قول معلم تاریخم تا چوب رو سر مردم و تهدید نباشه هیچ کاری نمیکنن.این جملش همیشه تو ذهنم موند.اومدن شهر ما و اینجاها رو به کشتارگاه تبدیل کردن هرروز چندین خبر فوت عزیزان و میشنویم و فقط در حد ی تماس تسلیت...حالا بعضیا...

😭😭😭😭😭😭😭😭 دام خرید میخاد  رستوران میخاد  پارک و پیاده روی  بیرون شهر تو ...

اخ اخ گفتی منکه ادم وسواسیم و هرجایی غذا نمیخورم دیروز به مامانم میگم دلم فلافل کثیف میخواد😂😂😂

مردا که ماشاالله اصلا رعایت نمیکنن منکه تواین دوسه هفته ۵سال پیرشدم ازدست همسرم😐😐

ینی رعایت میکنه ازشرکت میاد دست میشوره لباسشم دم اتاق میندازه توشرکتو خبرندارم ازش ..اینقد تند میره توجاده ازالان استرس دوماه بعدو دارم چیزیش نشه لاستیک نداره ماشینش خراب یوقت نره باخودش کرونا بیاره گفتم اگه رفتی بعدتا۱۴روز برو خونه مامانت ...فقطم بخاطر این حقوقای کم حالا تصمیم گرفتم این برج خیلیییییییی صرفه جویی کنم با ۵۰۰بسازم تااخربرجو خرجی که کم نیاره ازسرش بیفته

ینی رعایت میکنه ازشرکت میاد دست میشوره لباسشم دم اتاق میندازه توشرکتو خبرندارم ازش ..اینقد تند میره ...

به دلت بدراه نده بیچاره شوهرتم بفکر جیب خالیشو زن و بچشه ولی باز تونستی منصرفش کن 

به دلت بدراه نده بیچاره شوهرتم بفکر جیب خالیشو زن و بچشه ولی باز تونستی منصرفش کن 

خیلی نگرانم میدونم از سردرموندگیه میگم هرکاری هس تو شهر خودمون بکن تا بریو بیای بدن من میلرزه کروناهم ماشالله بامردکمون حالاهامهارنمیشه اگه بره برادخترم میترسم بچس اگه بیاد خونه میترسم مریض شیم بگم خوهه مامانت برو بچم بهونشو میگیره مریض بشه که بدتر سکته میکنم

دوساعته دارم پروفایلتو نگاه میکنم😂😂😂

دیدی مرده چه ملوسه ننه فداش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
دیدی مرده چه ملوسه ننه فداش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂

فک میکردم آخرش یچیزی میشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فراموش خواهی شد چنان ک گویی نبودی!