راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سلام عزیزم.علتش واسه من معلوم نشده.دکتر آخر سر که همه چی نرمال بود گفت علتش اعصابه و باید آرامبخش مص ...
سلام گلم خدا را شکر که مشکل خاصی نداشتید ..سبکی سر من دائمی نیست و شدید نیست اما هر وقت این طور میشم خیلی می ترسم که نکنه سکته کنم و بچه هام آواره بشن یه حال خاصی بهمدست میده ...متاسفانه من اعصاب بسیار ضعیفی دارم و یک ساله که دارم قرص ضد افسردگی مصرف می کنم مشکلات اطرافیان زیاده و من هم روحیم طوریه که خیلی غصه دیگرانو می خورم ...نمی دونم شاید مسبب این حالتم شرایطی باشه که دارم ...یک دنیا ممنون که جواب دادید عزیزم .التماس دعا
برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
نگران نباش عزیزم.خوده داروهای اعصاب هم باعث سرگیجه میشن.انشاالله مشکلات هممون حل میشه.محتاجم به دعا
عزیزم شما مشکل شناوری و عدم تعادلتون برطرف شد؟ غیر ازین حالت مشکل دیگه ای هم داشتید مثل وزوز یا کاهش شنوایی؟ من حدود شیش ماهه گوشم ضربه خورده و دچار عدم تعادل و احساس شناوری شدم و انگار تکون میخورم هر کاری میکنم خوب نمیشم هیچ قرصی اثر نداره تست فشارم تو این شیش ماه سه بار دادم و چیزی نشون نداده .سرگیجه ندارم فقط سرم تکون میخوره و تعادل نداره .میخاستم ببینم شما خوب شدی؟ در ضمن شما تلگرام نداری اگه اونجا باهاتون حرف بزنم