[QUOTE=192483564]سلام عزیزم نه من بهتر نشدم.اگه ضربه خورده گوشتون احتمالا مایع گوشتون تکون خورده.سرتون رو آروم تکون ب ...[/
شما یعنی طی این سالها اصلا کم نشده ؟روزی نبوده که خوب باشید؟
من انگار شناورم و سرم معلقه و وقتی این حالتم تا تکون میخورم انگار سرم سریع از حد معمول حرکت میکنه مثلا تو اون حالت اگه کوچکترین حرکتی بکنم مثلا دست دراز کنم چیزی بردارم انگار سرم نامتعادله و حرکات سریع داره یا همراه با لرز هست یا نشستم بعضی وقتا انگار از داخل کسی سرمو ریز ریز تکون میده روزایی هم بوده که خوب باشم ولی تو این شیش ماه اکثر اوقات این حالات رو داشتم مخصوصا اخر شبا ولی. اولی که شروع شد تا دو سه روز احساس سرگیجه کردم چن بار دیگه تموم شد و هرگز سرگیجه تکرار نشد ولی این حالات ولم نمیکنه .
شما وزوز نداشتید؟ تست فشار گوش دادید تازگیا ؟ تست شنوایی جدیدا ندادید شنواییتون کم نشده ؟
میترسم منییر باشه واقعا درمونده و مضطرب شدم نمیدونم چکار کنم.ممکنه بنطرتون حمله ی منییر به همین صورتی باشه که سر رو تکون بده و این حالات نامتعادلی رو به سر بده و باعث سرگیجه ی چزخشی نشه اون حمله , ممکن حملش به این صورت باشه که گفتم ؟چون شما دکتر گفتید زیاد رفتید تهران میخام بدونم این سوال اخر منو نپرسیدید ازشون؟
ببخشید سوال زیاد پرسیدم خیلی مضطربم