2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 123 پست
عزیزم من مشکل تیروئید دارم مث شما. دکترخودم بهم گفته سه ماه قبل بارداری بایدمصرف کنی اماآزمایش ک داد ...

مرسی عزیزم

ایشالا به زودی بارداربشی برات ایت الکرسی میخونم❤

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم ایشالا به زودی بارداربشی برات ایت الکرسی میخونم❤

مرسی عزیزم. منم برای سلامتی خودت وبچت صلوات میفرستم 

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است
سلام عزیزم مبارکه😍 ن واسه چی سقط منم کم کاری تیروئید داشتم رفتم زیر نظر دکتر الانم پسرم 1 سال و نی ...

سلام مرسی فداتشم

ای جونمممم خداحفظش کنه😍

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
چندم سیکلت این حالتارو داشتی؟ 

دقیق دوهفته مونده به پری اولین نشونش سینه هام بود که ورم کرد بزرگ و دردناک تعجب کردمولی توجه نکردم گفتم باز پریود میشم چند روز گذشت همش خوابم میومد همش خسته بودم بعدش درد پریودی اومد پای راستم گرفت دردش درده واکسن بود از پریودم گذشت قلبم چنان درد میکرد ک نگو بعد پاهام یخ میشد تکرار ادرار داشتم بعد ۴ روز بی بی نزدم بی خبر از همه حتی شوهدم رفتم ازمایش خون شکر خدا بتا ۲۰۰ بود همون جا از خوشحالی از اینکه باورم نمیشد باردارم حالم بد شد اب قند تو ازمایشگاه دادن . ایشالله بارداری عزیز دلم 

خدایا عاشقتم
دقیق دوهفته مونده به پری اولین نشونش سینه هام بود که ورم کرد بزرگ و دردناک تعجب کردمولی توجه نکردم گ ...

مبارکه عزیزم ان شاالله که بارداری خوب و سالمی داشته باشی و نی نیتو سالم بغل کنی 

راستش منم سینه هام الان ورم دارن یکم و حساس شدن دوشب پیش از بوی سیگار پدرشوهرم حالت تهوع گرفتم الانم بشدت هوس کباب دیگی کردم دارم درست کردم و دارم میخورم ولی بازم نمیخوام دلمو خوش کنم چون این ماه استروژن و الان دارم پروژسترون مصرف میکنم میگم شاید اثر اونا باشه

😊
مبارکه عزیزم ان شاالله که بارداری خوب و سالمی داشته باشی و نی نیتو سالم بغل کنی  راستش منم سین ...

مرسی عزیز دلم . نه تاثیرر اونا نیست منم قرص متفورمین میخوردم فک میکردم عوارض اون قرصه ولی اصلا ربطی نداره هورمونات رفته بالا که سینه هات علایم نشون دادن من میگم حامله اییی حالا ببین

خدایا عاشقتم
مرسی عزیزدلم 

تبریک تبریک تبریک😍😍😍

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن