2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 123 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو و پانصد 

جدی ؟ پس چقدر گرون خریدم من

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
بارداری ۲ هفته مونده به پری علایمش میاد مال من ۲ هفته مونوه بود علایمش اومد . 

احساس ميكنم علايمشم دارم كمرم يه جوريه انگار مي خوام پري شم اصلا از فرداي اقدام اينجوري بودم خودم موندم خيلي زودهههه

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
مرسی فداتشم❤ الانو که نمیدونم چن ماه پیش از دادم۷.۲۸بود دیگه چون زیاد اهل دارو خوردن نیستم بیخیالش ...

عزیزم من مشکل تیروئید دارم مث شما. دکترخودم بهم گفته سه ماه قبل بارداری بایدمصرف کنی اماآزمایش ک دادم دکترزنان بم گفت لازم نیست بخوری تابارداربشی. یعنی من الان نرماله ولی بعدازبارداریم بایدآزمایش بدم اگ لازم بودداروبخورم اماشماچون مشکل تیروئید داشتین وداروهاتون رونخوردین حالاک باردارین بایدحتماحتماتحت نظردکترغددباشین. مبارک باشه بارداریت. خوشبحالت که باردارشدی من بخاطرتیروئدم مشکل پرولاکتین پیداکردم وهمین باعث میشه که باردارنشم. نزدیک یک ساله منتظرم. برام دعاکن

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است
احساس ميكنم علايمشم دارم كمرم يه جوريه انگار مي خوام پري شم اصلا از فرداي اقدام اينجوري بودم خودم مو ...

منم اینجوریم😟 ای خدا یعنی میشه باردار بشیم 

من نزدیکای تخمک گذاریم بعد رابطه بشدت درد پریودی و کمردرد پیدا کردم بعد نیم ساعت خوب شدم یکی دو روز بعدش که باز رابطه داشتیم فرداش درد پریودی گرفتم انگار میخوام پریود بشم 

😊