2777
2789

سلام من دوتا گل قاشقی گرفتم یکیش پیش خواهرم بود یکی دست خودم بعد خواهرم به گل نمیرسه دوستم نداره دیدم گلای قرمز کوچیک گل قاشقی که داره پژمرده میشن بعد در صورتی که مال من قنچه هاشم باز شده بود اوردم پیش خودم گلدون اونم شب اول گذاشتم تو تراس خیلی خوب شد دوباره جون گرفت سمت بعدازظهر دوباره پژمرده شد چرا؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قاشقی نیست 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

ابشو بده مرتب ببین چی میشه دیگه. نورش هم خوب باشه. ولی حالاک بی حاله جلو افتاب مستقیم نذار

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
چجوری ازش مراقبت میکنی نورش آبش خاکش

خیلی گل خوبیه. فقط کود و اهنشو مرتب بده همون ماهی ی بار افتاب خیلی دوس داره اب هم دوسه روزی یبار تابستونا بیشتر هر وقت خاکش خشک بودگ تند تند غنچه میده. ی ماه طول میکشه تا غنچه ها خشک بشن باز یکی دو ماهی گل نداره دوباره ی ماه 40 روز گل میده

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
خیلی گل خوبیه. فقط کود و اهنشو مرتب بده همون ماهی ی بار افتاب خیلی دوس داره اب هم دوسه روزی یبار تاب ...

مال من گلاش داره خشک میشه اما داره برگهای تازه در میاره جوونه زده

روندش درسته یا یه چیزیش کمه

مال من گلاش داره خشک میشه اما داره برگهای تازه در میاره جوونه زده روندش درسته یا یه چیزیش کمه

ن همینه دیگه ماهی ی بار کود بهش بده نور و ابش هم درست باشه دوباره گل میده

همون خاک ک گرفتی خوبه. من کریستالون هلندی گرفتم فروشنده گفت بهترین کودمونه . ولی فک نکنم خیلی فرقی داشته باشن. یکی از کاربرا اطلاعاتش در مورد گل خوبه میخوای صداش بزنم سوالاتو بپرس