2777
2789
عنوان

کیا تخمدان پلی کیستیک داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 29 پست
منم چند ساله دارم بعد ازدواج بدتر شد فعلا داروهای طب اسلامی رو دارم امتحان میکنم ببینم چی میشه

چ داروهایی؟ 

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها pco همون پلی کیستیک هست?یا فرق میکنن

فکر کنم همون باشه

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

من یه سال پروژرسترون خوردم

یه سال متفورمین و دوفاستون 

۶ ماه قرص ال دی 

هیچ گدوم فایده نداشت همه قطع کردم رفتم باشگاه وزن کم کردم فست فود نخوردم . روغنم فقط زیتون 

الان خوب شدم شکر خدا

امروز تو سونو فولی غالب داشتم

من یه سال پروژرسترون خوردم یه سال متفورمین و دوفاستون  ۶ ماه قرص ال دی  هیچ گدوم فایده ...

واقعا با ورزش خوب میشه؟ اگه اینجوره بعد از کرونا برم باشگاه

چ داروهایی؟ 

۲ مدل دارو نشستنی دارن که باید نیم ساعت بشینی توش

۲ تا دارو هم یکیش واسه ۱۴ روز اول یکیش واسه بعد تاخیر پریود

این وسطا هم دستور غذایی داره

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉

منم خیلی ناراحتم تحت درمان بودم کلی قرص خورده بودم این ماه باید میرفتم کارای قبل بارداری رو انجام میدادم واگر وضعیت خوب بود اقدام میکردم ک کرونای گوربه گورشده نزاشت😔😔😔شوهرمم سرزنشم میکنه و میگه باید میرفتی

منم خیلی ناراحتم تحت درمان بودم کلی قرص خورده بودم این ماه باید میرفتم کارای قبل بارداری رو انجام می ...

منم یکسال ال دی خوردم شوهرم همش میگه چرا قرص خوردی من زودتر بچه میخواستم نباید جلوگیری میکردی وهزارتا حرف دیگه😔

منم یکسال ال دی خوردم شوهرم همش میگه چرا قرص خوردی من زودتر بچه میخواستم نباید جلوگیری میکردی وهزارت ...

من تازه ازدواج کردم ال دی رو هم دکتر تجویز کرده 

ولی همش فوبیا دارم ک نکنه نشم خیلی میترسم چن سالته؟

من تازه ازدواج کردم ال دی رو هم دکتر تجویز کرده  ولی همش فوبیا دارم ک نکنه نشم خیلی میترسم چن ...

من21سالمه یکسال وخورده ایه ازدواج کردم از همون اول واسه جلوگیری ال دی خوردم کیست هم داشتم اما ال دی تاثیری روش نزاشت الان سه ماهه قطع کردم تو اقدامم متفورمین این ماه شروع کردم

من تازه ازدواج کردم ال دی رو هم دکتر تجویز کرده  ولی همش فوبیا دارم ک نکنه نشم خیلی میترسم چن ...

ربطی به سن نداره من از ۲۰ سالگی که چاق شدم اینجور شدم

بهت پیشنهاد میکنم اول ورزش و تغذیه و بعد دکتر