2777
2789
عنوان

بارداری

99 بازدید | 12 پست

سلام خانوما 

من حدود ۹ روزه که اقدام کردم و توی تایم تخمک گذاریم ی روز درمیون رابطه داشتم الان سینه هام درد میکنه و زیر دلم خیلی ضعف میره ددست عین پریود  گاهی هم پهلو درد دارم که زود قزع میشه حدود ۱۰ روز دیگه هم پریودمه به نطرتون علائم بارداریه؟ 

خدایا...شکرت❤

نه عزیزم بخاطر اینه که انقدر فکر میکنی انقدر فکر نکن امیدم نده چون وقتی پریود بشی دنیا رو سرت خراب میشه انگار اینا از تجربیات خودمه ایشالا که تو حامله بشی این ماه 

وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۷ ده کیلو اضافه وزن 😝من میتونم🤞🏻🌈

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زودپز نیست ک ب این زودی نشون بده تا موعدت صبر کن  این وضعیتتم‌برای تخمک گذاریته ن بارداری

نمیدونم برام عجیبه چون تاحالا دوران تخمک گذاریم اینقدر زیر دلم درد نگرفته بود ولی کاش بارداری باشه😔

خدایا...شکرت❤
نه عزیزم بخاطر اینه که انقدر فکر میکنی انقدر فکر نکن امیدم نده چون وقتی پریود بشی دنیا رو سرت خراب م ...

اره به خدا خل شدم همش به خودم‌میگم نیست به خودت امید نده اخرم میترسم نباشم دنیا رو سرم‌خراب شه😔😔😔

خدایا...شکرت❤
اره به خدا خل شدم همش به خودم‌میگم نیست به خودت امید نده اخرم میترسم نباشم دنیا رو سرم‌خراب شه😔😔😔

از نظر من اصلا بهش فکر نکن ایشالا خودش میاد 

خوش به حااتون منتظر نینی هستین😍😍😍😍

ایشالا بزودی قسمت خودت

اصلا ذهنتو درگیر اقدام نکن چون استرس مانع بارداریه

من خودم بعد۸ سال باردار شدم ایشالا شما بزودی نتیجه بگیری فقط بیخیال باش و ارامش داشته باش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از نظر من اصلا بهش فکر نکن ایشالا خودش میاد 

اخه تو این روزا که ادم تو خونه زندانی شده فکر ادم به هیچی مشغول نمیشه که مدام فکرت ازاده واسه همین ۲۴ ساعت کارمه 😂

خدایا...شکرت❤
ایشالا بزودی قسمت خودت اصلا ذهنتو درگیر اقدام نکن چون استرس مانع بارداریه من خودم بعد۸ سال بارد ...

ممنونم عزیز دلم برام خیلی دعا کن شما بارداری دعاهات میگیره🌷🌷

خدایا...شکرت❤
اخه تو این روزا که ادم تو خونه زندانی شده فکر ادم به هیچی مشغول نمیشه که مدام فکرت ازاده واسه همین ۲ ...

منم ماه قبل اقدام داشتم منتظر بودم و با دماسنج دمای بدنمو میگرفتم امروز موعد پری بود و خوب پری شدم خیلی حالم بد بود از صبح ناراحتم دوست داشتم زار بزنم رفته بودم پیش یک خانوم فال گرفته بودم میگفت تا سه سال دیگه بچه دار نمیشی خیلی ناراحتم نمیدونم راسته دروغه بچه دارمیشیم نمیشیم خداداند ......البته از زندگیمم راضی نیستم دلم میخواد یک امید به زندگی داشته باشم و انقدر تنها نباشم

منم ماه قبل اقدام داشتم منتظر بودم و با دماسنج دمای بدنمو میگرفتم امروز موعد پری بود و خوب پری شدم خ ...

الهیییی عزیزم ان شا الله خدا کمکت کنه میفهمم چ میگی خیلی حس بدیه من ۷ ماهه درگیر بیماریه ای تی پی (بیماری خود ایمنی کمبود پلاکت)بودم و بارااریمو عقب انداختم انقدر الان از لحاظ روحیه ضعیفم که مدام به خدا میگم همین ماه بشه من تحملشو ندارم 

خدایا...شکرت❤
الهیییی عزیزم ان شا الله خدا کمکت کنه میفهمم چ میگی خیلی حس بدیه من ۷ ماهه درگیر بیماریه ای تی پی (ب ...

ایشالا میشه عزیزم 🙏🏻