2777
2789
عنوان

سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 3129 بازدید | 68 پست
رایگان نیست هرچه قدر بدی قبول میکنه خودش میگه گناه کبیرست بخوای ازرکسی پول بگیری مگه اون دوران پیامب ...

موهات خوب شده ؟😟

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خودم این موقعیت بودم درکت میکنم 

موهای منم ریزش داره و بی قراری دارم و استرس همش انگار یک کار عقب افتاده دارم و شب تا صبح هم کابوس می بینم

سلام ما بر زنده کننده اهل ایمان🙏🌹

اره عزیزم موهام گفت چیکازرکنم قیچی کنم خاکش کردم

منم مشکل تو رو دارم دقیقا یا همون علایم ولی میترسم کاری کنم داره آب میشم ذره ذره⁦☹️⁩😢

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 
روزی چندبار باید خوند؟

روزی یه بارم کافیه، حتی برای بیماری ام کرده باشن باطل میشه،، قدرت قران رو دست کم نگیر،، سوره طلاق مخصوص اشتی بین زنو شوهراس، سوره جن مخصوص سحر و جادو.. من چون امتحان کردم میدونم، الان قران خوندن جزو لاینکف زندگیم شده

در پس هر قضاوت شما یک نفر می جوشد. یک نفر میسوزد. یک نفر میمیرد . قبل از انکه زبانت الوده کشتن کسی شود حرفهای خامت را بگذار خوب بپز

چرا خدا کاری نمیکنه

خدا راهشو داده، خوندن قران

در پس هر قضاوت شما یک نفر می جوشد. یک نفر میسوزد. یک نفر میمیرد . قبل از انکه زبانت الوده کشتن کسی شود حرفهای خامت را بگذار خوب بپز

روزی یه بارم کافیه، حتی برای بیماری ام کرده باشن باطل میشه،، قدرت قران رو دست کم نگیر،، سوره طلاق مخ ...

مرسی عزیزم از امشب میخونمش کاشکی کابوسای من کم بشه 

سلام ما بر زنده کننده اهل ایمان🙏🌹

مرسی عزیزم از امشب میخونمش کاشکی کابوسای من کم بشه 

انشاءالله کم میشه،، فکرای مثبت بکن، اتفاقا منم کابوس داشتم مخصوصا وقتی تنها بخوابم،، همه چیزها از سحر و جادو هم نیست، خیلی وقتها اجنه یا بخاطر علاقشون یا نفرت مزاحم زندگی و حالاتمون میشن،،، فقط تنها راه مقابله قران هست،،، سوره جن و چهار قل صد درصد هم اجنه رو دور میکنه هم سحرو،، اسپند و گلپرم همیشه دود کن تو خونت، موفق باشی عزیزم 

رایگان نیست هرچه قدر بدی قبول میکنه خودش میگه گناه کبیرست بخوای ازرکسی پول بگیری مگه اون دوران پیامب ...

دوست عزیزم هستی؟ من به اون شماره زنگ بزنم فردا جواب میده؟ کاری پشت تلفن میتونه انجام بده؟ بگم چی؟ خانم کی هست؟ 

تو رو خدااااا جواب بده

خدااا به زمین گرم بزنشون، به حق پنج تن سحر برگرده به زندگیشون، من با دوتا بچه الاخون بالاخون شدم، چرا زندگیم یهو اینطوری شد خدا، منم موهام ریزش شددددیییید، استوخونام درد میکنه، عصبییی، خسته م