2777
2789
عنوان

سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 3129 بازدید | 68 پست
میشه علایمت رو بگی....منم سالهاس مسدود شده ایم دست به طلا میزنیم خاک میشه ...مریضی استرس و درد عضلان ...

اگر خواستی ب اون خانوم زنگ بزن پست بالا بدون هزینه کارتو اتجام میده من خودم ۳سال عقد بودم پدرم دراومد اخر این خانوم گفت دعا گرفتن برام باز کردن الام بعد  چندسال زندگیم اروم خوب

من خیلی این چیزا رو مسخره میکردم 

مامانم خیلی اعتقاد داره .داداشم ۲۵ سالشه نه سر کار میره نه حرف گوش میده خیلی اذیت میکنه مامانمو . همش مامانم میگفت عمه ات اینو این طور کروه من مسخره اش میکردم .تا اینکه واسه خونه تکونی عید لای وسایل سربازیش دوتا کاغذ مامانم پیدا کرد روش یه سری عبارت و جادو و طلسم و افسردگی با اسم داداشم نوشتن پیدا کردیم .

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

جداااا خدا خیرش بده واقعا درست شد؟؟

اره من موهام رشدش متوقف شده بود . میریخت داشتن کجل میشدم همش قهر دعوا بودیم ن پول پیش خونه جور میشد ن پول عروسی هرجا شوهرم میرفت سرکار انگار ن انگار پول میگرفت رزقمون بسته جفتمون بهونه گیر شده بودیم

اره من موهام رشدش متوقف شده بود . میریخت داشتن کجل میشدم همش قهر دعوا بودیم ن پول پیش خونه جور میشد ...

چکار کردی

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂
اره من موهام رشدش متوقف شده بود . میریخت داشتن کجل میشدم همش قهر دعوا بودیم ن پول پیش خونه جور میشد ...

وااای عزیزم من ریزش مو دارم چندین ساله...همسرم ۳ بار جراحی داشته همچنان درد داره وااای نگم از رزق که داغوونه هیچ چیز جور نمیشه پشت سرهم ضررهای سنگین مالی دیگه کمرمون شکسته ...خسته ایم جفتمون از زندکی😭😭😭عاشق هم هستیم ولی مثل خروس جنگی شدیم 

مگه میشه رایگان کار کنه؟

رایگان نیست هرچه قدر بدی قبول میکنه خودش میگه گناه کبیرست بخوای ازرکسی پول بگیری مگه اون دوران پیامبرا برای مشکلات مردم دعا میکردن پول میگرفتن اون ی خوردهدای هم که میگیره کفارست