2777
2789
عنوان

سحر و جادو

3129 بازدید | 68 پست

من از یجای موسق خوندم که اونایی که سحرشون میکنن، چه علاعمی دارن، من تک به تک اون علاعم رو دارم، مو به تن  سیخ شد، و زندگیم که از مو باریک تر شده و داره پاره میشه، چیکار کنم باطل بشه، میشه فهمید کار کی بوده.؟ تو رو قراااان اونایی که میخوان بگن خرافاتی نیان اینجا لطفااااا

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم بدبیاری زیاد میاوردم ۴قلو نوشتم تو کاغذ کاغذو انداختم تو اب ۴گوشه خونرو از اون آب ریختم خیلللللی بهتر شد توام امتحان کن امیدوارم نتیجه بگیری 

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕

سوره جن رو زیاد بخون، اگرم سحر شدی واقعا باطل میشه، فقط خوندن قران باطلش میکنه

در پس هر قضاوت شما یک نفر می جوشد. یک نفر میسوزد. یک نفر میمیرد . قبل از انکه زبانت الوده کشتن کسی شود حرفهای خامت را بگذار خوب بپز

میشه علایمت رو بگی....منم سالهاس مسدود شده ایم دست به طلا میزنیم خاک میشه ...مریضی استرس و درد عضلانی و و و و و و دیکه نگم تموم کارامون تو دقیقه ۹۰ بهم میخوره دیگه روانی دارم میشم نماز هم میخونم صدقه و ولی هیچی باز نمیشه شما چطوری هستید؟؟؟؟

سر درگمی، گیجی، استرس زیاد، به هیچ عنوان توانایی تصمیم گیری ندارم دیگه، یهویی یکارای عجیبی میکنم به ضرر خودم، مدااااااام دعوا با شوهر هر لحظه، مفصل و استخوانم پشت هم درد میکته

سر درگمی، گیجی، استرس زیاد، به هیچ عنوان توانایی تصمیم گیری ندارم دیگه، یهویی یکارای عجیبی میکنم به ...

اره دقیقا همسر منم همینطوره ۳ تا سرکتاب تو ۳ حای مختلف باز کردم میگت طلسم طلسم طلسم اخه چرااااا واقعا افرادی هستن که وقت بزارن بیلن زندگی مردم رو اینجوری کنن جالبه هر ۳ تا سرکتاب ی چیز رو گفتن برامون دیگه واقعا باورم شده قبلنا باور نمیکردم....اللن تو زندکی شخصی خود من و کار و پیشرفت خودم هم تاثیر گذاشته این بستگی همسرم اخه خداااا چرااا این بنده هاتو بع زمین گرم نمیزنی چرا بازی میکنن با دیگران😭😭😭😭😭