2777
2789
عنوان

شهدای سلامت

505 بازدید | 23 پست

🔹 کادر بهداشتی درمانی که هنگام مراقبت و درمان بیماران مبتلا به #کرونا، جان خود را از دست داده‌اند.

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید

خب

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روحشون شاد

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

خدا باز پدرشون رو بيامرزه اين عنوانو دادن خواهر من 20 سال پيش برا نجان جون يه زن حامله جونش رو از دست داد همينطور يه پرستارم باهاش بود بعد اصلا انگار نه انگار حتي يه احمقي برگشت گفت فقط اونايي شهيدن كه رو قبرشون نوشته باشه. جاي خدا هم تصميم گرفت در حالي كه در اين مورد روايت داريم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
شهدای اقتصاد که در بانک ها دارن یکی یکی میمیرن کسی اصلا توجه نمیکنه

قرارنیس که هرکی کرونا میگیره شهید محسوب بشه.شهدای سلامت دارن بین یه مشت بیمارکرونایی دست وپنجه نرم میکنن من خودم به شخصه همچین جراتی ندارم

شهدای اقتصاد که در بانک ها دارن یکی یکی میمیرن کسی اصلا توجه نمیکنه

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔شوهرم کارمنده بانکه. دارم افسرده میشم. خیلی عصبی شدم‌ اصلا رعایتم‌نمیکنه

آقااا درسته که ما خوشکل نیستیم ولی صورتمونو که میشوریم دیگه زشت ترم نمیشیم. دوتاچشم و مژه ها و یه دماغ و دوتاابرو و لب و دهن دیگه سرجاشه
 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔شوهرم کارمنده بانکه. دارم افسرده میشم. خیلی عصبی شدم‌ اصلا رعایتم‌نمیکنه

دقیقا منم مثل شمام مال من باز دستکش میپوشه والکل زیاد میزنه

ولی خب چه فایده اصلا باید تعطیل کنن

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
خدا باز پدرشون رو بيامرزه اين عنوانو دادن خواهر من 20 سال پيش برا نجان جون يه زن حامله جونش رو از دس ...

چی شد؟چه جوری نجاتش داد؟

قرارنیس که هرکی کرونا میگیره شهید محسوب بشه.شهدای سلامت دارن بین یه مشت بیمارکرونایی دست وپنجه نرم م ...

عزیزم من نمیگم شهید محسوب شن ولی میگم اینام جونشونو برا اقتصاد یه کشور گذاشتن وسط وبدون ترس مجبورن برن سرکار

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
عزیزم من نمیگم شهید محسوب شن ولی میگم اینام جونشونو برا اقتصاد یه کشور گذاشتن وسط وبدون ترس مجبورن ب ...

خب منم شوهرم میره سرکار مجبوره بره چون پول نداریم بعدم نمیاند تعطیل کنن که اگه هم نره درجااخراج ولی کار این پرستارهاوپزشکاواقعا بازی باجونشون

چی شد؟چه جوری نجاتش داد؟

خواهرم ماما بود يه زني اومده بود زايمان كنه ميبينن حالش بده و امكاناتشون كافي نبوده  سوار آمبولانس ميكنن و پرستار و ماما هم همراش ميرن ظاهرا حالش  خيلي بد بوده و خونريزيش شديد ميخواستن ببرنش مركز استان كه امكانات بيشتر داشته بعد تو راه تصادف كردن و همه جا درجا كشته شدن.خواهرم خيلي جوون بود پرستار و راننده هم همينطور

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله