2777
2789
عنوان

شهدای سلامت

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 23 پست
خواهرم ماما بود يه زني اومده بود زايمان كنه ميبينن حالش بده و امكاناتشون كافي نبوده  سوار آمبول ...

واااااااي عزيزم 😞😞😞😞 روحشون شاد 😞❤️🙏🏻

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
واااااااي عزيزم 😞😞😞😞 روحشون شاد 😞❤️🙏🏻

متشكرم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهرم ماما بود يه زني اومده بود زايمان كنه ميبينن حالش بده و امكاناتشون كافي نبوده  سوار آمبول ...

الهی همگیشون در ارامش باشن ودرکنار خدای مهربون ♥♥♥

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم

روحشون شاد عزیزم😞

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
الهی همگیشون در ارامش باشن ودرکنار خدای مهربون ♥♥♥

ممنونم. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
دقیقا منم مثل شمام مال من باز دستکش میپوشه والکل زیاد میزنه ولی خب چه فایده اصلا باید تعطیل کنن

خدا انشالله  حفظشون کنه. 

شوهرمن که خیلی سرخوش و بی خیاله.بخدا قلبم درد گرفتت از دستش. همکاراشو مسخره میکنه😑😑😑میگه یه کلاه مسخره سرشون گذاشتن😥😥

آقااا درسته که ما خوشکل نیستیم ولی صورتمونو که میشوریم دیگه زشت ترم نمیشیم. دوتاچشم و مژه ها و یه دماغ و دوتاابرو و لب و دهن دیگه سرجاشه
خدا انشالله  حفظشون کنه.  شوهرمن که خیلی سرخوش و بی خیاله.بخدا قلبم درد گرفتت از دستش. هم ...

خدا به هممون رحم کنه

وهممونو از بلا دور نگه داره عزیزم🌹

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
خدا به هممون رحم کنه وهممونو از بلا دور نگه داره عزیزم🌹

الهی آمممممییییین

آقااا درسته که ما خوشکل نیستیم ولی صورتمونو که میشوریم دیگه زشت ترم نمیشیم. دوتاچشم و مژه ها و یه دماغ و دوتاابرو و لب و دهن دیگه سرجاشه

اينها شهداي سلامت نيستن كه شهداي عدم امكانات كافي اند اگر لباسهاي مجهز و ماسك و تجهيزات كافي داشتن شايد نصف اين تعداد از كادر بيمارستاني فوت ميكردن

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم