اره عزیزم بچها پرستار دارن ولی بخاطر این جریان کورنا دیگ نمیاد
خب پس بسلامتی عزیزم نگران نباش درسته بزرگ کردنشون سخته و زحمتش باشما ولی بزرگ که بشن همیشه پشت همن و هوای شمارو دارن مام زیادیم الان اونقدر خوشحالم (هممونم ناخواسته بودیم)خخخ
خب پس بسلامتی عزیزم نگران نباش درسته بزرگ کردنشون سخته و زحمتش باشما ولی بزرگ که بشن همیشه پشت همن ...
اره مادرم همینو میگه جایی که هستم ۱سال گرفتم خیلی زحمت کشیدم براش شوهرم راضی نمیشددجا بزرک تر بگیریم چون از شلوغی شلختگی متنفرم سر این حرص خوردم ک اخر متوجه شد . اره خداروشکر فاصله سنیشون هم کمه میتونن ازهم حفاظت کنن از الان دارن تقسین بندی میکنن
خدابرات نگه داره به نظرم خدابرات سنگ تموم گذاشته صدالبته که سخته اما شیرین وخاصه.من اگه ترس اززایمان و عوارضش نداشتم بچه بیشتر دوس داشتم چی بهترکه بایه زایمان سه تاجوجه بغل کنی البته تربیت و بزرگ کردنشون بسیارمهمه.زنده باشن
از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍
خدابرات نگه داره به نظرم خدابرات سنگ تموم گذاشته صدالبته که سخته اما شیرین وخاصه.من اگه ترس اززایمان ...
فداتشم عزیزم منم ترس داشنم ولی با زایمان بدون درد دکترم میگه هیجی متوجه نمیشی از نخاع بیحسی ... همیشه دردم میگیره یا خسته میشم گریه میکنم میگم خدایا بی قیدو شرط جای من واقعا وسط بهشت باید باشه شوهرم میختده میگه پس قدیما چی بودن چندتا میاوردن
عزیزم خیلی ناراحت شدم . خداروشکر یکی درکم میکنه همه میگن چیزی نیس اسمن راحته گفتنش ولی ....
چون خودشون تو این موقعیت قرار نگرفتن و فقط ظاهر قضیه رو میبینن عزیزم برای همین میگن راحته.
مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨👩👧👧