سلام بچه ها بعد دوسال و نیم نامزدی و سختی عید عروسیم بود مثلاهمه چیز هم گرفته بودیم حالا شرایط اینجور شده یکی از فامیل هامون هم تو کماس میترسم صبر کنم خدا نکرده اون چیزیص بشه دیگه کلا یک سال بیفته عقب الان ن میتونم عروسی بگیرم ن مهمونی ن یه مسافرت و ن میتونم بندازم عقب تک فرزند هستم خیلی خیلی دلم گرفته میدونم تا اخر عمرم ناراحتی میکنم 😞کیا عروسی نگرفتن بیان دلداریم بدن😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صبر کن تا عروسی بگیری اصلا بدون عروسی نرو که سخت پشیمون میشی این دورانممیگذره عزای مرده هم چهل روز ...
دیگه شوهرم تحمل نمیکنه میگه قبلا گفتی خونه ندارم حالا درست کردم بعد شوهرمم از خانوادش تو این دوسال دوربوده اونا یه شهر دیگن کسی نیست براش غذا درست کنه خونشو تمیز کنه لباسشو بشوره اونم دوسال تو این شرایط بوده همش از بیرون غذا گرفته یا گشنه خابیده دلم براش میسوزه
گلم منم عروسی نگرفتم البته رفتم ماه عسل بعد یکی از فامیلامون قرار بود عروسی بگیره ولی تو این اوضاع ن ...
منم همش فکر میکنم میگم حالا اگه همینجور برم میدونم تا اخر عمر ناراحتم و هرکی عروسی کنه حسرت میخورم اما میتونم بعدا برم اتلیه و مسافرت ولی بازم دلمو راضی نمیکنه😭😭😭
من عروسی نگرفتم هیچوقت هم ارزوش به دلم نموند البته چون از اولش همها برام خیلی مهم نبود پولشو دادیم م ...
درست میگی عزیزم ولی بخام دروغ نگم به جاریم حسودیم میشه از من کوچیک تره پارسال حتی داماد خونه ساخت ماشین خرید جهازهم داماد گرفت طلا و عروسی همه چیزش جور شد ولی من از اون بزرگتر جهازمو خودم گرفتم شوهرم بسختی خونه ساخت اما طلا و عروسیم نشد 😭
نمیشه با رعایت نکات بهداشتی یه جشن مختصر تو خونه بگیرید؟ با تعداد کم مثلا ۲۰ یا۳۰ نفر
میخاستیم نهایت همین کارو بکنیم اما دیگه جاده هاروهم بستن فامیلای شوهرم همشون یه شهر دیگن به هر راهی بگین فکر کردم 😞ارایشگاه و اتلیه ای ک نوبت زده بودمم بسته