2821
2789
عنوان

عروسی😞

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 65 پست
نميشه نگيري؟ البته ديگه تو ٦ سال صبر كردي دو ماهم روش 

گرفتن که نه کرونا اومده فعلا بیخیال شدیم حالا بعد ماه رمضان ببینیم چی میشه 

ولی من ۱۷سالم بود نامزد کردم خونوادم اجازه عروسی ندادان تا پارسال که ۲۱سالم بود عقد کردم  

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

صبر کن تا عروسی بگیری اصلا بدون عروسی نرو که سخت پشیمون میشی این دورانم‌میگذره عزای مرده هم چهل روز ...

دیگه شوهرم تحمل نمیکنه میگه قبلا گفتی خونه ندارم حالا درست کردم بعد شوهرمم از خانوادش تو این دوسال دوربوده اونا یه شهر دیگن کسی نیست براش غذا درست کنه خونشو تمیز کنه لباسشو بشوره اونم دوسال تو این شرایط بوده همش از بیرون غذا گرفته یا گشنه خابیده دلم براش میسوزه 

گلم منم عروسی نگرفتم البته رفتم ماه عسل بعد یکی از فامیلامون قرار بود عروسی بگیره ولی تو این اوضاع ن ...

منم همش فکر میکنم میگم حالا اگه همینجور برم میدونم تا اخر عمر ناراحتم و هرکی عروسی کنه حسرت میخورم اما میتونم بعدا برم اتلیه و مسافرت ولی بازم دلمو راضی نمیکنه😭😭😭

دیگه شوهرم تحمل نمیکنه میگه قبلا گفتی خونه ندارم حالا درست کردم بعد شوهرمم از خانوادش تو این دوسال د ...

عروسیتو ساده بگیر برو پی زندگیت بعدا مفصل بگیر جشنتو 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
من عروسي نداشتم، تك دختر هم هستم  اصلا هم ناراحت نيستم و غصه نميخورم البته اخلاق ها با هم متفاو ...

من دوساله نامزدم الان سه ماه هست عقد کردم بابام خیلی سخت گیره شدیدا ببین جوری ک من باصوهرم نمیتونم برم بیرون هنوز میاد خونمون مانتو شلوار جلوش میموشم

من عروسی نگرفتم هیچوقت هم ارزوش به دلم نموند البته چون از اولش همها برام خیلی مهم نبود پولشو دادیم م ...

درست میگی عزیزم ولی بخام دروغ نگم به جاریم حسودیم میشه از من کوچیک تره پارسال حتی داماد خونه ساخت ماشین خرید جهازهم داماد گرفت طلا و عروسی همه چیزش جور شد ولی من از اون بزرگتر جهازمو خودم گرفتم شوهرم بسختی خونه ساخت اما طلا و عروسیم نشد 😭

عروسی خواهر شوهرم بود پنجشنبه تالار کنسل کرد آونم هم لباس عروس پوشید آتلیه و باغ هم رفت بعد هم اومد ...

اخه بدشانسی اینه الان همون اتلیه و ارایشگری هم ک نوبت زده بودم بستن😞

من دوساله نامزدم الان سه ماه هست عقد کردم بابام خیلی سخت گیره شدیدا ببین جوری ک من باصوهرم نمیتونم ب ...

ببخشيدا پس با اين اوضاع بخواي بموني تا عروسي بگيري خيلي بد فكر ميكني برو خونت زودتر تموم شه راحت شي ، بيكاريا كه حتما عروسي ميخوام ، اونايي كه عروسي گرفتن به خدا فرقي ندارن با مني كه نگرفتم تازه به خدا كلي اعصاب خوردي داره عروسي ميان ميخورن ميرن حرفم ميزنن ، زودتر برو سر خونت اعصابتو از سر راه آوردي با اخلاق بابات 

مِي بخور، منبر بسوزان ، مردم آزاري مكن 🌹
نمیشه با رعایت نکات بهداشتی یه جشن مختصر تو خونه بگیرید؟ با تعداد کم مثلا ۲۰ یا۳۰ نفر

میخاستیم نهایت همین کارو بکنیم اما دیگه جاده هاروهم بستن فامیلای شوهرم همشون یه شهر دیگن به هر راهی بگین فکر کردم 😞ارایشگاه و اتلیه ای ک نوبت زده بودمم بسته