2777
2789

عزیزم من تو ۱۵ هفته هستم 😁

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور دغدغه ایی نداری؟همه چی خوبه؟چه شکمم داری یا نه؟

دغدغه فراوون دارم 

بزرگترین دغدغه همین سلامتی بچه هست 

چون هم جفت پایین هم هماتوم دارم خلاصه اوضاعم زیاد خوب نیست 

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
حالت خوبه؟

نه زیر دلم درد میکنه و گاهی منقبض میشه مخصوصا اگه زیاد وایسم، شمام اینجوری بودین؟؟؟ ویار های هفته ی اول وحشتناک بود ولی خیلی کمتر شده اما کامل خوب نشده ، یه دوشب هم هس سر درد میگیرم :/

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
دغدغه فراوون دارم  بزرگترین دغدغه همین سلامتی بچه هست  چون هم جفت پایین هم هماتوم دارم خ ...

منم هوماتوم دارم شیافام تموم شد دکترای نی نی سایت گفتن نخر دیگه سن جنین بره بالا جذب میشه ، 

من هنوز دکترمو انتخاب نکردم 😔سونو ان تی میوفته واس عید اصن شلم شورباس وضع

دغدغه فراوون دارم  بزرگترین دغدغه همین سلامتی بچه هست  چون هم جفت پایین هم هماتوم دارم خ ...

هماتوم چیه؟ منم جفتم و پایینه اما نترس می ره بالا بچه یکم رشد کنه تکون بخوره میبرش بالا یکی از دوستام تو 18هفته رفت بالا جفتش 

نه زیر دلم درد میکنه و گاهی منقبض میشه مخصوصا اگه زیاد وایسم، شمام اینجوری بودین؟؟؟ ویار های هفته ی ...

اوووو منم همه اینارو داشتم سردرداش رو خوبه ولی عادیه زیر شکمم همچین درد می گرفت میتونستم راه برم

داره جا باز میکنه کلا زیر دلت ک درد گرفت نترس رحمت در حال بزرگ شدنه عضلها کش میاد درد میگیره فقط اگه  درد همراه با اگه بینی داشتی دکتر برو 

اوووو منم همه اینارو داشتم سردرداش رو خوبه ولی عادیه زیر شکمم همچین درد می گرفت میتونستم راه برم دا ...

نه شکر خدا لکه بینی ندارم مرسی راهنماییت عزیزدلم .

شکم نکردی؟فکر میکنم زوده بخواد خیلی شکمامون دیده بشه من ک یکم گرد شده ولی جوری نیست زیر لباس بیرونی ...

مال من بیرون زده تو خونه معلومه ولی لباس بیرون نه ، شکم دوممه میگن شکم دلم زود تر شکم درمیاد