2777
2789
هماتوم چیه؟ منم جفتم و پایینه اما نترس می ره بالا بچه یکم رشد کنه تکون بخوره میبرش بالا یکی از دوستا ...

خون ریزی پشت جفت و میگن

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من بیرون زده تو خونه معلومه ولی لباس بیرون نه ، شکم دوممه میگن شکم دلم زود تر شکم درمیاد 

منم با لباس او خونه یکم کرده

آره میگن شکم دوم زودتر بزرگ میشه من  اولیه 

منم هوماتوم دارم شیافام تموم شد دکترای نی نی سایت گفتن نخر دیگه سن جنین بره بالا جذب میشه ،  م ...

عزیزم بدون مشورت دکتر مگه میشه شیافتت قطع کنی اخه😦😦

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
هماتوم چیه؟ منم جفتم و پایینه اما نترس می ره بالا بچه یکم رشد کنه تکون بخوره میبرش بالا یکی از دوستا ...

لخته خون پشن جفت جنین میگن هماتوم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم بدون مشورت دکتر مگه میشه شیافتت قطع کنی اخه😦😦

اون اندازه ک نوشته بود مصرف کردم‌، نمیتونم برم مطبش تو این وضع شهرمون همه گیر شده ، از مامای اینجا پرسیدم گفت نخر بدون نسخه ، خودش جذب میشه

اون اندازه ک نوشته بود مصرف کردم‌، نمیتونم برم مطبش تو این وضع شهرمون همه گیر شده ، از مامای اینجا پ ...

خونریزی یا لکه بینی که نداری ؟

عزیزم حتما حتما اگه خدایی نکرده لکه بینی و خونریزی دیدی شیافت دوباره استفاده کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خونریزی یا لکه بینی که نداری ؟ عزیزم حتما حتما اگه خدایی نکرده لکه بینی و خونریزی دیدی شیافت دوباره ...

نه ندارم خداروشکر .چشم حتما استفاده میکنم .ای کاش این ویرووس نبوذ میشد رفت دکتر😭