منم هوماتوم دارم شیافام تموم شد دکترای نی نی سایت گفتن نخر دیگه سن جنین بره بالا جذب میشه ، م ...
عزیزم بدون مشورت دکتر مگه میشه شیافتت قطع کنی اخه😦😦
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
هماتوم چیه؟ منم جفتم و پایینه اما نترس می ره بالا بچه یکم رشد کنه تکون بخوره میبرش بالا یکی از دوستا ...
لخته خون پشن جفت جنین میگن هماتوم
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
اون اندازه ک نوشته بود مصرف کردم، نمیتونم برم مطبش تو این وضع شهرمون همه گیر شده ، از مامای اینجا پ ...
خونریزی یا لکه بینی که نداری ؟
عزیزم حتما حتما اگه خدایی نکرده لکه بینی و خونریزی دیدی شیافت دوباره استفاده کن