2777
2789
عنوان

افسردگی

199 بازدید | 13 پست

کسی هست اینجا افسردگی داشته باشه ؟

چه دارویی مصرف میکنین

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دارم به شدت

چه داروی میخورین

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

من که خسته شدم اینقدر دارو خوردم و تاثیر نکرد الانم دارم سیتالوپرام میخورم یک ماهه اما هنوز تاثیرشو ندیدم 

یه مدتم کلونازپام خوردم زندگیم مختل شد بود

کلونازپام و الپروزولام ولی دیگه اونام تاثیری ندارن

من کلونازپام به زور ترک کردم چن ماه طول کشید الان میبینم نخوردنش بهتر بوده اروم تر هستم نسبت به قبل خیلیییی فرق کردم . زودرنج بودم نمیتونستم تصمیم درست بگیرم انگار مخم استپ زده باشن 

یه مدت باشگاه رفتم اونم جواب داد حالم بهتر بود استرسم کمتر شده بود

الان فقد برم خونه کسی مهمونی نصف کلونازپام میخورم شاید دو سه ماه یکبار اونم 

سرخود دارو نخور

برو پیش دکتر رضا رضایی خیابان سهروردی جنوبی حسام زاده غربی مرکز مشاوره بهزیستی

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧
سرخود دارو نخور برو پیش دکتر رضا رضایی خیابان سهروردی جنوبی حسام زاده غربی مرکز مشاوره بهزیستی

این شماره حراستشه

02188822490

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧
خوش بحالت عزیزم من دو سه روزه نمیخوام بخورم ولی خیلی استرس میگیرم نمیدونم چیکار کنم؟

باید به مرور کمش کنی نه یک دفعه .

بعدم سعی کن کمتر مهمونی بری جاهایی که استرس میگیرتت یه مدت نرو اهنگای شاد تو خونه گوش کن فکر و خیال از سرت بیرون کن که مجبور نشی باز بری سمت قرص

فایلای انگیزشی خیلی کمکت میکنه بهت انرژی میده..صبحا و شب ها قبل خواب گوش کن...اعتماد به نفس منو خیلی بالا برد این فایل ها..

توی گوشیت هر کانال گروهی که حالتو بد میکنه پاک کن عوضش کانالای مثبت گروهای انگیزشی شرکت کن..

کتاب راز بخون..

الان که این شرایط کرونا اومده ازش استفاده کن داروتو بزار کنار چون دیگه با کسی در ارتباط نیستی لازم نیست دارو بخوری من موقع ترکم خیلی عذاب کشیدم چون بیرون میرفتم کار داشتم خرید داشتم اذیت میشدم..

برای خوت سرگرمی درست کن تو خونه انشالله حل میشه اگه من تونستم پس شمام میتونی .

سلام
اصلا نباید بدون تجویز پزشک دارو مصرف کنید، چون یه دارو ممکنه رو فردی موثر باشه و برای فرد دیگه تشدید کنه
من از سایت دکتر آقامیری براتون یه مطلبی میفرستم درباره مواد غذایی هست که برای کاهش افسردگی موثره. ایشون بهترین متخصص مغز و اعصاب هستن که من میشناسم.
https://dr-aghamiri.com/2020/01/22/منیزیم-و-افسردگی/
https://dr-aghamiri.com/2019/07/22/۱۱-راه-طبیعی-برای-افزایش-ترشح-سروتونین/
https://dr-aghamiri.com/2019/10/12/به-متخصص-مغز-و-اعصاب-مراجعه-کنیم/